10000 m klubben

sista utropet för planet över atlanten och nästan alla stod i kön vid flygvärdinnan men jag satt kvar.. medveten om att det var fullt med folk i gången till planet…
Två rader längre bort satt en snygg brunett, förstrött bläddrande i en tidning.. Jag tittade på henne, hon hade fina drag och verkade inte ha mer bråttom än jag. Hennes hud var slät och man kunde ana två toppiga bröst under hennes blus.. Oj den som fick sitta bredvi henne..
Snart var alla borta och jag gick fram till flygvärdinnan och såg i ögonvrån tjejen samla ihop sina grejor och resa sig.. När jag kom ombord var det fullt med folk i mittgången men jag hade en plats nästan längs fram och det var de enda lediga platserna jag såg.. Skulle det .. det var inte möjligt … men när jag satt mig kom tjejen och bad mig att resa mig för att hon skulle ha fönsterstolen.. Det kokade i blodet när jag reste mig.. och min lekkamrat reste sig lite hövligt … hon gled in, med en doft som fick mina nackhår att resa sig och satte sig ner.. Jag satte mig och snart var vi i luften.. Värdinnorna bjöd på ett glas vin och jag och tjejen , anna hette hon, fann snart varann och vi bubblade på som om vi alltid känt varann..
Maten kom och mer vin och efter nerpackningen började filmen.. ljuset släcktes och natten kom. Vår värdinna kom med filtar till oss och snart låg vi behagligt tillbakalutade i stolarna.. det var tyst runt oss och jag hörde annas lugna andning.. Tryckte mitt lår lätt mot hennes och blev förvånad när jag kände hennes trycka tillbaks.. nästan omärkligt men helt säkert medvetet.. Tittade på henne och såg ett sött snett leende i mörkret.. Hon var med på noterna.. Jag lät min hand glida över hennes kjol, kände nylonstrumporna under den och lårens mjuka rundning.. La handen p hennes mage och kände hennes andning.. gled ner och smekte hennes knä, lät två fingrar glida upp för lårets insida… leker med nylonen och känner huden där strumpan tar slut.. låter fingrarna glida ner i dalen mellan benen, det är varmt och lätt fuktigt.. och jag måste hejda mig för att inte glida ner på golvet och sluka henne med hull och hår.. fortsätter leka, vet inte hur länge men jag känner en våt fläck sprida sig på trosorna när fingrarna rör dem då och då.. glider fram med stjärten.. särar lite på benen och öppnar sig för mig.. nu får jag in fingret under troskanten och känner att hon är ren och slät.. glider med fingret över hennes lena kulle.. den är mjuk och trosan tillåter mig att röra mig fritt.. glider ner på sidan av läpparna.. ljumsken.. fingret glider över henne .. hon är våt och varm.. jag låter fingret leka sig blött och glider upp igen.. några gånger och när jag hittar knoppen där blygdläpparna möts är den hård och stönar nästan ljudllöst.. drar upp det ena benet så är det inget hinder för mig.. Känner hennes höfter röra sig försiktigt och mitt finger glider obehindrat mellan hennes ben.. Smeker henne överallt och blir inte förvånad när hon kramar ihop benen runt min hand.. hårt och jag känner vibrationerna från henne.. och hon slappnar av helt.. Jag tar bort min hand,, slickar på fingrarna och känner hennes ljuvliga smak..
vi sitter så en stund och det är skönt .. efter filmen släcks allt ljuset och värdinnorna slutar springa i gången och snart känner jag en mjuk hand stryka utanpå mina byxor.. tur att jag tog ett rymligt par för snart är min lem så styv och stor den bara kan bli.. är inte sen att öppna gylfen och snart har hon mandomen i handen.. Ett finger på öppningen blir halt av mitt sekret och hon glider med det runt mitt ollon.. hon kan sin sak… Kupar handen runt ollonet och smeker det mjukt men bestämt.. Så håller hon på i evighet och jag vill inget hellre än att hon tar ett rejält tag om staken och drar några gånger.. så jag får komma men hon har andra planer. Naturligt så lägger hon sig ner med huvudet i mitt knä som om hon sover som av en händelse så hamnar filtkanten över hennes huvud och hon gapar om mitt ollon.. låter tungan leka runt och suger mig utan att röra huvudet.. det har jag aldrig känt förut.. hon liksom rullar med läpparna och det håller inte lång tid.. jag kommer i en hård kaskad i hennes mun och hon suger och slickar tills ryckningarna i lemmen slutat.. en sista smekning och den åker in i byxan igen.. Hon smeker mitt lår och somnar i mitt knä. Ljuvliga .. sååå skön.
Vi väcks av värdinnan som med ett litet leende bjuder oss frukost.. som vi njuter tillsammans.. lite menande blickar och en lätt strykning här och där påminner oss om natten.. underbart.. och snart landar jättefågeln och vi går av planet.. skiljs åt med utbytta telefonnummer.. å visst .. visst blir det en fortsättning..

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *