19 år och nyfiken

jag sexig och knullsugen

Tjaa jag är en tjej på 19 bast som är nyfiken på att ha sex med en äldre man som är erfaren och kan lära upp mej. Jag har haft sex några gånger och tror att jag är ganska duktig men jag behöver lära mej mer. Jag är söt och har en fin kropp och lagom stora bröst och en trång helrakad mus mmmmm Det gör inget om du är gift, det blir mer spännande då. Jag har egen lägenhet så vi kan ses hemma hos mej. Puzzz

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

hitta kompisknull

2 reaktion på “19 år och nyfiken

  1. Tjena tjejen, e-mejla mig,
    kenneth_lundqvist@telia.com
    Jag är en lång,smärt,fräsch,man…
    hör av dig så snackar vi på tfn …

  2. jag är en 18 åring kille som vill ha en kk o bor i stockholm. kontakta mig via mobil till 0760943126 jag gör allt i sängen o verkligen vill ha en kk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *