Äldre kvinna söker kontakt med yngre man

Mogen kvinna söker yngre kille

mogen_kvinnaEn kvinna i 50 års åldern söker kontakt med en kille 18-40år som har fantasier om sex tillsammans med en äldre erfaren, mogen kvinna. Jag mogna 60 talist kvinna är ganska trött på gubbar i min egen ålder. Skulle vara spännande att få ha det mysigt tillsammans med en ung kille igen. Jag är snäll och väldigt omtänksam, och jag hoppas du är det likaså. Jag söker främst svenska killar, men utländska får gärna höra av sig också. Vi träffas hemma hos mig , äter gott, dricker lite vin och har skön sex? Vi kan väl prata om vad för typ av sex vi ska ha. För mig handlar bra sexliv om att tillfredställa varandras fantasier. Min fantasi är att ha sex med en ung kille, jättegärna oerfaren. Vi kan leka och ha Oralsex, analsex och massor med vanligt sex. Låter inte det roligt? Kontakta mig så tar vi ett snack i telefon tex först?  Det finns två sätt att kontakta mig på. Antigen kan du lämna en kommentar här på bloggen hur jag når dig. vem du är och vad du vill göra med mig, eller så kontaktar du mig här :KONTAKTa MIG <—-

hitta kompisknull

En reaktion på “Äldre kvinna söker kontakt med yngre man

  1. hejsan jag är 20 årig man/kille som är oskuld vore än dröm att bli upplärd av en mogen kvinna skriv till min email så kanske vi kan träffas om det verkar intressant för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *