Älskar att bli slickad

Älskar att bli slickadEn KLIT- slickare sökes
Hej, jag är en tjej som älskar att bli slickad och vill ha en kille som verkligen älskar att slicka och suga på klitoris. Han ska kunna göra det länge och kunna ge mig många orgasmer. Självklart ska du få knulla mig sen. Det bästa hade varit om du skulle vilja slicka mig ren ifrån våra häftiga safter. Ser gärna att du har en fin rakad kuk som är något större än normal, helst 18+. Själv är jag helrakad – så här får du inget hår i maten.

Kontakta mig här!

hitta kompisknull

5 reaktion på “Älskar att bli slickad

 1. Wow!! Du har verkligen blivit välsignad med en fantastisk fitta. Den som får slicka i sig de vätskor som kommer ur denna otroluga kulle är lyckligt lottad

 2. Jag den så verkligen otroligt skön ut att få borra tungan i ett par timmar. Klarar du det? 🙂
  Lovar att slicka tills du är nöjd.
  Jocke
  Kik flexibelman

 3. Härligt med tjejer/kvinnor som gillar att bli slickade! Älskar att slicka min egen mogna kvinna länge och se hennes njutning 🙂
  Blir ju väldigt sugen att smaka din fina fitta nu kan jag lova 😉
  Hade fint och ta hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *