Avslöjad…

Jag hade inte sett henne förrän förra helgen, men nu hade jag sett henne flera gånger ligga på gräsmattan vid stugan bredvid min. Hon hade långt mörkt hår, var runt 30 och med en kurvig kropp som var svår att slita blicken från. Hon brukade bara ha svarta stringbikinitrosor på sig och hennes fylliga bröst med de små lockande bröstvårtorna var härligt solbrända.

Jag hade varit ute i stugan ett par dar för att städa upp och fixa litegranna i köket, men satt ute på verandan och tog en öl när jag återigen såg henne, bara knappa 10 meter bort, utsträckt i alls in skönhet. Jag kastade blickar mot henne och kände att jag för varje blick blev allt kåtare. Jag hämtade ännu en öl och studerade hennes härliga kropp i ögonvrån medans jag drack av den. Min kuk var hård och pockade på uppmärksamet nu. Jag smekte den utanpå byxorna, men kände att det inte räckte, så jag knäppte upp byxorna och släppte fram kuken och började sakta runka den där jag satt bakom verandastaket och bord.

Så reste hon sig upp och började gå mot min veranda. Snabbt tryckte jag ner kuken och sjönk in bakom bordet. ”Sluta inte! Jag såg nog vad du gjorde och nu vill jag se!” Hon kom uppför verandatrappan och drog fram en Baden-Badenstol där hon satte sig. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen utan satt där och försökte dölja mitt stånd. ”Ner med byxorna nu och visa vad du kan” sa hon med ett leende. Till sist insåg jag att det måste göra och drog av byxor och kalsonger. Jag flyttade fram stolen och sjönk ner litegranna. Jag började runka, först sakta, med långa drag. Jag tittade på henne och åter på kuken. ”Titta på mig du, det gillar du ju” sa hon och log igen. Jag gjorde som hon sa och fortsatte smeka mig själv. Allteftersom runkade jag hårdare, och jag såg hennes blick låst vid min kuk. ”Nu vill jag se ett sprut” sa hon, och jag pumpade på rejält nu, hennes nästan nakna, läckra kropp framför ögonen, bara metern bort, ja hela situationen var oerhört upphetsande. Jag runkade hårt nu, kände orgasmen välla över mig, såg hur min sats flög över min mage och på låren, jag fortsatte runka och det sista av satsen lade sig över min hand.

Jag såg upp mot henne och såg hennes dimmiga blick som mötte min. ”Nu är det min tur” sa hon och drog av sig bikinitrosorna. ”Jag vill bli slickad” Vem kan motstå en sådan uppmaning? Jag sjönk ner mellan hennes särade ben och särade hennes svullna blygdläppar. Hennes kön var renrakat och lent, hon var rejält våt och inbjudande. Jag lät min tunga följa skåran nerifrån och upp, så ner igen. Dök in i henne med tungan och sög i mig hennes härliga safter. Hon var så kåt att hon flämtade vid varje rörelse. När jag lät tungan hitta fram till klittan gnydda hon till högt, när jag samtidigt lät två fingrar hitta in i henne, skrek hon till och kom i en häftig orgasm. Hon vred sig under min mun, men kom inte undan.

Flämtande satt hon framför mig i solstolen en minut eller två utan säga något. Så böjde hon sig fram och tog upp trosorna. Hon drog på sig dem och ställde sig upp. ”Middag hos mig klockan 6, eller?” Nickande såg jag så henne gå ner från verandan och tillbaks till filten.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *