Brud som vill träffa andra….

Jag väljer att inte visa ansiktet än, jag är i ett förhållande sedan 4 år tillbaka, men då vårt sexliv suger söker jag efter sex på annat håll nu. Jag vill hitta en överkåt kille som kan tänka sig att träffa mig 1-2 ggr i veckan i stockholmsområdet för sköna långa knull, kanske hela nätterna långa.. med skön oralsex, analsex och givetvis vanlig sex! älskar det mesta inom sex så. Skriv till mig på : Knullkompisar

hitta kompisknull

2 reaktion på “Brud som vill träffa andra….

  1. Mycket fin bild! Är framsidan bara hälften så vackert som baksidan så är du en riktig fining:-). Ligger själv i skilsmässa efter snart 7 år i förhållandet, dock inte pga sexlivet, det var faktiskt riktigt bra, men lär ju saknas sen?hahaha. Låter som du är en tjej som vill njuta av det goda? Jag med… Hör gärna av dig. Kram/ P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *