Chefsmöte i Finland

Det här äger rum några månader efter kick-off konferensen på det företag jag nyligen började på som produktchef. Denna gång var det dags för ett chefsmöte i Finland där de olika verksamhetscheferna för de europeiska länderna samlades för en dragning i gemensam strategi.

Vi var deltagare från England, Danmark, Norge, Finland, Sverige, Italien och Tyskland.
Det var ett härligt sällskap med massor av humor och egenheter, exempelvis åt den italienske deltagaren enbart pasta.
I Finland serverade man finsk husmanskost i företagets personalmatsal vilket passade oss nordbor bra så jag antar att den lille italienaren kände sig svältfödd denna vecka.

Packade med nya kunskaper och mängder av historier från olika länder landar vi så i företagets ”club” där det serverades allt vad man kan önska sig i fråga om tilltugg och dryck. Där fanns även en väl tilltagen bastu med tvagningsstuga som vi alla nyttjade med välbehag.

Ja här var det dryga 10 karlar som festade utan damer så det blev ganska kvickt så att vi intresserade oss för stadshotellet för att dansa och utmana ödet.
Hotell Rikala vill jag minnas att stället heter, ett mycket flott hotell med god service.
Där dansade man umpa och tango till levande musik.

På hotellet snett över gatan där det inte var så flott dansade man disco och dit gick jag och de nordiska kompisarna. Sent om natten tröttnar vi och vänder åter till vårt hotell, där blir det avslutningsfest i en av norrmännens rum.

Våra finska värdar hade hunnit med att ragga upp några unga tjejer från discot och bjudit med dessa till vår nattfösare. Här berättades historier och vi skrattade hjärtligt, snackade brudar och knulla, ja det var livat värre.

Så bestämde jag mig då för att gå och sova, det var en dag i morgon också.
Peter följde med till mitt rum för att hämta en flaska whisky, jag hällde upp ett sista glas åt mig själv innan flaskan försvann med Peter.

När jag ligger där ordentligt inbäddad i det varma täcket och på väg att somna rycks jag plötsligt tillbaka till det vakna av att det knackar på dörren.
Jag sveper täcket om min nakna kropp och öppnar, där utanför står våra finska värdar och flinar och innan jag riktigt hinner fatta det är hon inne på mitt rum, en av tjejerna som var med på festen.

Grabbarna stänger igen dörren och där står vi två mitt på golvet.
Hon tittar leende på mig med sina kåta simmiga ögon.
Tula heter hon, är 21 år med halvlångt blont hår och berättar att hon ville vara med mig så hon frågade grabbarna efter mitt rum.

Sakta och förföriskt tar hon av sig kläderna. Där står hon naken lång och slank, små toppiga bröst med styva vårtor. Med en hastig rörelse tar hon mitt täcke ifrån mig så även jag står naken. Tula tar ett steg mot mig och låter händerna fånga min halvhårda lem.
Hon runkar mig sakta och varsamt tills kuken står stenhård i hennes hand, så kysser hon mig djupt och länge.

Utan ett ord sätter hon sig på huk framför mig och låter mitt svullna ollon lugnt glida in mellan hennes läppar.
Hon suger mig djupt och helt fantastiskt, nafsar och biter lite, runkar mig hårt och fort.
Så fortsätter hon en god stund innan hon knuffar ner mig i sängen strax innan jag var på väg att spruta i hennes mun.

Tula vill knulla och lägger sig på rygg med benen brett särade, hennes våta glänsande fitta skrek efter min kuk men jag börjar i stället slicka denna fina mus.

Med långa mjuka drag låter jag tungan utforska hennes springa. Hittar klitoris och suger in den i min mun samtidigt som jag sticker in ett finger i hennes djupa våta grotta.
Hon har en mild lockande smak som jag älskar.
Tula möter min smekande tunga med kraftiga motjuck samtidigt som hon suckar högt och brunstigt. Så stoppar hon mitt slickande med orden jag vill knulla nu.

Staken är redo, hård och villig. Låter ollonet glida några gånger upp och ned mellan blygdläpparna innan jag lugnt och sansat trycker in kuken i hela sin längd.
Jag stannar still inne i henne och njuter av hennes kåta gnyende och vibrerande kropp.

Sakta börjar jag knulla henne och strax flämtar hon ljudligt med öppen mun.
Det smackar så härligt när våra kåta kön möter varandra i ett ökande tempo.
Svetten rinner efter min rygg och jag knullar med djupa stötar allt fortare och fortare.

Tula halvt skriker och slår sina ben om min rygg när hon kommer i en exploderande orgasm i våg efter våg och hennes skakande vibrerande kropp kastar sig omkring i sängen.

Mitt hårda stånd blev ännu hårdare när den härliga välbekanta ilningen jobbar sig fram och låter min kuk fylla hennes fitta med en rejäl sats om tre otroliga sprut i den härligaste av utlösningar. Jag drar mig sakta ur min älskarinna och våra blandade safter rinner ur henne och lämnar en stor fläck på lakanet.

Blöta av svett och rejält andfådda ligger vi kvar i varandras famn en lång stund innan Tula tar en dusch, klär på sig, ger mig en liten puss, säger tack och försvinner som om det hela bara varit en dröm. Men verklig var hon, hennes vristkedja av silver låg kvar i min säng.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *