Dröm eller verklighet

Befinner mig hemma hos min bästa tjejkompis. Jag hade sovit över hos henne eftersom vi hade varit ute kvällen innan o det var enklare för mig att sova där istället för att åka hem.
Där slår jag sakta upp mina ögon o vänder mig om i sängen. Hon har inte märkt att jag är vaken o jag har inte märkt att hennes kille har kommit dit heller under natten. Det jag får se får hela min kropp att darra av vällust.

Jag ser hur hon smeker honom honom långsamt o jag hör hur hans andhämtning ökar, de kikar åt mitt håll men jag låtsas sova. Hon blundar och ömsom tittar på honom där hon står på knä mellan hans ben samtidigt som hon smeker honom långsamt, långsamt uppför hela hans längd och ner igen. Då öppnar hon sin mun och jag ser hur hon tar hela honom i munnen direkt ner till roten samtidigt som hennes slanka fingar sluter sig runt hans pung. Jag ser hur hon börjar suga honom hårdare och fortare och hur de än en gång tittar åt mitt håll för att se om jag är vaken.

Jag känner att jag inte kan hålla fingrarna i styr från mig själv där under täcket. Jag trevar ner med fingrarna över min mage och ner till min öppning som är hur våt och varm som helst. Mina händer vibrerar av den känslan som jag känner och jag sticker in ett finger i mig själv samtidigt som jag under halvslutna ögonlock ser hur hon fortsätter att suga honom, samtidigt som han smeker över hennes välformade bröst.
Hon slutar tvärt att suga honom och jag får äntligen se hur hård och stor han är.

Så tittar de på varandra och ler och tittar återigen åt mitt håll. Jag blundar hårt men känner att min andhämtning låter. Så känner jag hur en hand trevar uppför mina ben och stannar till vid min öppning. Jag känner hur någon andas vid min nacke, hur en hand sluter sig runt mitt ena bröst samtidigt som jag känner hur ett finger glider in i mig. Jag stönar av vällust och slår upp ögonen och får se hur det är min tjejkompis som är mellan mina ben samtidigt som hennes kille smeker och börjar att kyssa mig,
”Vi visste att du var vaken” viskar hon hest och ler. Jag känner hur hennes tunga glider mellan mina blygdläppar. Jag är alldeles för upphetsad för att svara. När hennes kille ställer sig över mig och visar hur hård han är tvekar jag inte att ta den i min mun samtidigt som jag känner hur hon fortsätter att leka med sin tunga inuti mig.

Nu börjar jag att känna att han är nära att komma så jag släpper taget och sätter mig upp i sängen och tittar på min kompis och ler.
Vi kommer närmare varandra och börjar kyssa varandra undertiden som hennes kille bara sätter sig bredvid med sin hårda härlighet i handen och runkar. Jag låter min kompis lägga sig ner i sängen samtidigt som jag kryper mellan hennes ben och jag ser hur uppsvullen o genomvåt hennes blygdläppar är. Så jag börjar sakta slicka henne.
Ömsom låter jag min tunga vandra längs ytterkanten av hennes blygdläppar och ömsom låter jag den glida över henne klitoris till hennes öppning. Jag känner hur hon tar tag i mitt hår o hur hon pressar ner mitt ansikte mer mot hennes sköte. Samtidigt känner jag hur hennes kille ställer sig bakom mig och tar ett hårt fast grepp runt om mina skinkor och hur hans hårda lem nosar mot min fuktiga grotta.

Jag känner hur han glider in i mig och jag börjar slicka min kompis mer frenetiskt och jag sticker in två fingar i henne samtidigt som jag slickar och suger på hennes klitoris. Killen tar mig hårdare och hårdare och jag känner hur hon börjar darra rejält under mig samtidigt som jag själv känner att det är nära. Då exploderar allt. Jag vet knappt vad jag gör, jag känner att jag kvider av vällust, jag hör hur hon kvider o jag känner att det kommit en sats på min rygg..

Dröm eller verklighet? =)

hitta kompisknull

En reaktion på “Dröm eller verklighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *