En dag på landet i Dalarna.

Tidigt på morgonen åkte jag för att undvika trafiken som bildas på fredagarna när alla får för sig att åka till sommarstugan. Jag hade tidigare samma år köpt en sommarstuga i underbara Dalarna. Jag älskar Dalarna eftersom jag har bott där ett tag när jag var liten. Nu var det slut på jobb och semestern hade börjat. Kändes helt underbart att ha någonstans att åka iväg för att slippa avgaserna och kaoset.

Jag kommer fram strax innan tio på morgonen det tog nästan 3 timmar att köra. Huset en liten sommartuga på ca 75 kvm färgat med röd falufärg och vita knutar. Traditionelt men vackert. Gården igenväxt eftersom ingen varit där och tagit hand om den. Jag parkerade en bit in på gården och hade mycket jobb framför mig. Några foder, vindskivor och några tak pannorna skulle bytas för att inte mögla sönder. Gården skulle fixas iordning. Men jag hade gott om tid, semester i tre veckor. Det var nog det längsta jag skulle ha under hela mitt arbetsliv. Jag klev ur bilen och kände det syrerika Dalarna direkt i ansiktet. Gården låg långt in i skogen där det fanns ett litet samhälle på två permanent boende villor och ca 10 sommarstugor. Alla var så utsprida att du behöver bil för att ta dig från ena kanten till den andra på en slingrig grusväg. Perfekt för total avkoppling. Jag tog in varorna jag hade handlat från ICA det var tänkt att det skulle räcka i en vecka innan jag behövde åka iväg för att handla mer. Då var det bara de sista två kassarna kvar och jag stannar till. Ser något helt underbart på avstånd i granngården. En kvinna i morgonrock ca 170 lång, möjligen 30 år och brunett komma ut från huset. Hon sätter sig på en av solstollarna som står uppfält på gården. Morgonrocken åker av och klädd i bara trosa sitter hon och njuter av solen och dricker sitt morgonkaffe. Jag la märke till brösten som var helt underbara av modell större. Jag stod en stund och betraktade kvinnan tvärs över med de underbara brösten. Det var en helt underbar sommardag, tankana spred sig och jag blev helt hård. Har inte haft tid för sex den senaste tiden pga av jobbet. Nu hade jag jobb att sköta på gården så jag fortsatte in i huset med ICA kassarna.

Klockan började närma sig 2 på eftermiddagen och solen fortsatte att steka på. Jag stod där i bar överkropp och snickarshorts och suckade efter vatten och något att äta. Det var dags för rast och mellanmål. Jag gick ner och satte mig vid borde som jag hade ställt upp och tagit ut från verkstaden där det fanns det mesta för att bygga ett helt nytt hus på. Det tackade jag den gamla ägaren för.Jag satt och åt en äggmacka och tittade ut mot gården där kvinnan hade synts till tidigare. Men det var ingen där, hon verkade vara ute. Tankarna man får av en naken kvinna man inte kan röra är förödande för en mans kropp och själ. Det var dags att återgå till arbetet.

Gården var fortfarande igenväxt och det var dags att ta fram röjsågen. Jag stod och plöjde riktigt länge klockan började närma sig sju på kvällen. Det var dags att grilla ihop en middag. Jag tog en snabb dusch och tände grillen. Köttet var från ICA oxfile som hade kortdatum perfekt. Tog fram vinet som enligt systembolaget rekomenderades. Jag tog några tuggor och tittade ut mot kvinnans gård hon var fortfarande inte där.

Kvinnan kläd i en blå/vit sommarklänning med djup u-ringning och trendiga tyg pumps på fötterna klev in på min gård och hälsade. Hon såg helt underbar ut ju närmre jag såg henne från. Hon var lite sommarsminkad och förmodligen inte passerat 30 år. Jag hälsade tillabaka och erbjöd henne att slå sig ner och äta middag. Hon accepterade och jag hällde upp lite vin til henne. Kvinnan berättade att hon bor i Göteborg och hade hyrt stugan för en stund för att varva ner på semestern. Vi satt och pratade i flera timmar, det började bli mörkt och vin flaskan nådde botten. Hon tackade för sig och började gå hemmåt. Jag satt och betraktade henne medans hon började gå, jag kunde inte släppa tankarna om henne tidigare på morgonen i bar överkropp. Jag reste mig och sprang efter och frågade om hon ville ha sällskap till dörren ifall något djur skulle dyka upp. Hon rodnade och inbjudes accepterade förslaget.

Väl vid verandan stod vi en stund och betraktade varanda utan att känna obehag. Stanna här medan jag hämtar ett glas whiskey till dig sa hon. Verandan var stor och hade en platsbyggd soffa i mörkt tyg. Jag slog mig ner på den och väntade tills hon kom tillbaka med två glas whiskey och satte sig bredvid mig. Jag la min hand på hennes lår och skålade för en underbar kväll i skogen av Dalarna. Jag ställde ner glaset och flyttade mig närmre och kysste henne. Hon blev helt tyst nästan överaskad men ändå inte. Jag smekte hennes lena lår medan jag kysste hennes hals. Min andra hand släppte hennes axelrem på klänningen så att bröstet ramlade ut. Jag smekte bröstet och kände hur bröstvårtan styvnade medan den andra handen sökte sig mellan hennes ben. Det är varmt vid hennes mus under klänningen. Det var kyligt ute. Jag kysste henne ömt och mina fingrar började smeka hennes helrakade fitta. Hon blundade och stönade tyst. Jag stoppar in ena fingret i hennes blöta fitta och hon börjar vrida sig och stöna högre. Hennes hand är nu på min hårda kuk och smeker den varsamt. Hon reser sig upp och tar av sig klänningen, hon har inga trosor på sig. Ner på knä medan hon drar av mig jeansen och boxerkalsongerna. Hon tar min styva hårda kuk i sin mun och suger den stönande medan hennes hand är på min bringa. Jag håller henne i huvudet och stönar njutande. Hon sätter sig upp på min kuk som bara glider in i hennes varma sköna fitta. Jag ryser och håret på hela min kropp reser sig av njutningen. Hon rider mig stönande medan jag leker med tungan på hennes styva bröst vårta. Jag kastar över henne för att ta henne bakifrån. Jag börjar knulla henne hårdare och hon exploderar att förmodligen hela samhället hörde henne. Jag är nära att komma nu. Drar ut kuken och hon vänder på sig med ansiktet mot mig, jag sprutar ner hennes bröst medan hon gnider in det. Vi sa inget mer under kvällen mer än hejdå kramandes.

Jag vaknade tidigt på morgonen och tänkte på kvällen som hade varit. Rusade upp och tittade mot hennes gård genom köksfönstret hon hade nog inte vaknat ännu. Jag gick över såg att bilen var borta men knackade ändå på dörren. Inget svar. Den kvällen var det sista jag såg av henne men vilken underbar kväll.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *