En kåt brunett


En riktigt kåt brunett med glimten i ögat söker efter lite vardagsspänning. Någon kille eller något par att träffa på helger och andra ledigheter för sexiga äventyr. Gillar det mesta inom sex, annars intresserad av mode och smink. Åldern har mindre betydelse , hur gammal du är! allt handlar om sexappeal för mig och självförtroende.

Du ska ha hittat dig själv och veta vart du står, jag tror nämligen såhär : Ska man kunna behandla andra väl, måste man själv ha båda fötterna på jorden och må bra psykiskt. kontakta mig så får vi se…..

hitta kompisknull

2 reaktion på “En kåt brunett

  1. Hej, janne heter jag, singel sen 5mån tillbaka, jag är ren frisk ärlig rättvis glad snäll kille med ett guldhjärta,ser helt ok ut, jag Har jobb bra psyke,enorm uthållighet, då jag älskar att älska länge o väl med en tjej med kvinnliga former med ett stort sexbehov och ett stort Hjärta, Din annons fastnade jag för direkt, Då du är supersnygg med rätt krav då jag har bra självförtroende och behandlar folk med stor respekt, med fötterna på JORDEN. och uppfyller dina önskemål, När du är nöjd, Då blir jag nöjd, Våga svara, Bara vinn MIN,länge i din:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *