En perfekt dag

Vaknar upp. Dricker en kopp kaffe. Lyssnar på Given To Fly med Pearl Jam. Tar en dusch. Väcker min älskling med frukost på säng.

När vi har ätit klart ställer jag bort tekopparna och börjar pussa henne på halsen… ner över brösten till magen och tittar henne i ögonen samtidigt som hon kvider… låter tungspetsen svepa över hela hennes kropp… vänder henne på mage och tar fram lite silikonolja… smeker in hennes rygg och ner över rumpan… hon putar upp rumpan så att jag kommer åt henne och jag fortsätter på insidan av låren och nuddar lätt vid hennes springa så jag känner hur blöt hon är och för att retas lite smakar jag på hennes ena blygdläpp… hennes kropp är nu alldeles fuktig och len av oljan… jag förflyttar mig nedåt… tar upp hennes fot och suger och slickar på den… hon putar upp med rumpan av kåthet samtidigt som jag känner att jag börjar bli riktigt hård… jag låter min kropp tungt glida över henne och nafsar och smeker hennes nacke… leker med hennes hår samtidigt som jag viskar hest i hennes öra: Du är underbar, mitt Sötöga!

Jag gnider in hennes rumpa och arbetar ena handen in mot hennes sköte samtidigt som jag fortsätter pussa hennes rygg och nacke… hon är riktigt blöt och jag smeker hennes springa med mitt långfinger… jag lägger mig över hennes rygg och pressar henne mot madrassen… smeker hennes klitoris med mitt ollon… hon rycker bakåt i ett försök att få mig att tränga in i henne… jag drar mig tillbaka och trycker ner henne… greppar tag i hennes hår och håller det i stadigt grepp och drar tillbaka så att hennes huvud åker bakåt… hon stönar till… jag fortsätter reta henne med mitt ollon… hon ber mig att tränga in i henne… men jag vill smaka på henne först så jag för mig nedåt och låter tungspetsen lätt kittla hennes insidor av låren från sida till sida och cirkla runt skötet… jag ser hur fukten glänser om hennes blygdläppar och jag låter min tungspets vandra längs springan… tränger in tungan mellan läpparna in till öppningen… det smakar så gott… jag är stenhård nu… jag trycker tungan mot klittan och låter ett finger tränga in… mitt ansikte blir alldeles blöt av hennes kåthet och upphetsning… jag låter ett till finger tränga in och ökar takten… mina fingrar kramas hårt av hennes sköte och jag känner hur hon kommer över min hand och ansikte…

Hon vänder sig om… trycker ner mig på rygg och grenslar mig… hon ler och slänger bak huvudet och trycker fram brösten… hon är fantastiskt vacker… tar tag i min hårda lem och gnider in mitt ollon med sina safter… hon böjer sig framåt och lägger sina händer på min bröstkorg och slickar till lite retfullt på min haka… glider sakta ner över min lem och börjar röra sin underkropp upp och ner… hela vägen ner och jag känner hur hon kniper till… vi stönar till… hennes bröst guppar i takt med klatschandet av hennes rumpa mot mina lår… hon ökar takten och gnuggar underlivet mot mig… jag greppar tag i hennes rumpa och trycker allt hårdare in i henne… hennes kramper kramar hårt om min lem när hon kommer och hon fryser till… jag kan inte hålla tillbaka när jag känner hennes frenetiska pulserande… jag sprutar rakt upp och fyller henne med min varma sats… jag håller om henne medan mina naglar river hennes rygg… vi pustar ut… ligger stilla på rygg bredvid varandra hand i hand.

Vi går ut en sväng. Jag går ner till studion i hemmet och spelar in och mixar låtar. Hon kommer ner endast i ett förkläde och säger att maten är klar. Äter en god middag och dricker rödvin. Älskar på matbordet (din story 😉 kanske lite rollspel). Badar bubbelpool. Sover sked.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *