En tjej med stil

Här hittar ni en tjej med klass på! jag vill ha en man som vet hur man beter sig mot kvinnor! såå trött på alla jävla svin nu så jag inte finner ord för det! finns det inga gentlemens? de få gentlemen jag lyckats träffa har andra nackdelar som ofta är att de är mesiga, för svenska eller totalt handlingsförlamade, finns det någon gentleman där ute som tror sig kunna göra mig lycklig? skriv till mig! jag lovar att jag har förmågan att göra rätt kille lyckligast i hela världen sexuellt och även på andra plan.

hitta kompisknull

En reaktion på “En tjej med stil

  1. Hej .

    Jag är en 25 årig man med glimten i ögat.. Du är ute efter en gentleman och det är exakt vad jag är. Jag är den som kan göra dig lycklig om du gör mig lycklig på ALLA plan . Tveka inte ! Jag finns här !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *