En underbar bilteori

Jag gick iväg till körskolan skulle skulle gå en teorikurs, klockan var nu 6 på kvällen och jag cyklade till körskolan där kursen skulle vara.

Jag gick in i rummet där vi skulle börja ha en teori och det första jag ser längst mer i salen ensam är en brunett  i min ålder men en helt underbar kropp. Jag gick fram och satt mig bredvid henne och hälsade, hennes namn var Sara och kom ifrån landet en bit utanför stan.
När kursen väl började så kunde jag inte slita min blick från hennes härliga ben och jag kände hur hon stirrade tillbaka, våra blickar möttes flera gånger och hon hade en sån där oskyldig blick men ändå lockande. Efter ett tag kände jag hur en hand började röra vid mitt ben, det var Sara så börja smeka vid mitt lår så jag flyttade min hand och la den försiktigt på hennes lår. Jag märkte direkt hur hon började sära lite på benen och jag smekte hennes insida lår försiktigt fram och tillbaka. Jag var otroligt  nervös att någon skulle upptäcka oss men samtidigt gjorde det mig bara mer sugen att fortsätta.
Jag kände hur hon förde sin hand upp mot min kuk som nu började växa. Jag svarade med att föra min hand uppåt längs med hennes lår och upp mot fitta. Hon hade en kort kjol på sig och det visade sig att hon inte hade några trosor på sig. Jag kände direkt att hon redan börjat blivit fuktig så jag gjorde inget mer utan gav henne en suktande blick och viskade i hennes öra ”Toan” så gick jag direkt in på toaletten och det tog inte lång tid innan hon kom efter.
Jag satt mig ner på toaletten och hon började direkt knäppa av mig mina byxor och dra ner kalsongerna och började leka med min redan hårda kuk. Hon började suga och lekte runt med sin tunga runt ollon. Jag blev kåtare och kåtare och hon sög vildare och vildare. Jag tog av hennes topp och drog av hennes kjol och bara skådade hennes underbara kropp. Hon tog av sig sin bh och hennes bröst var nu fria i luften, jag tog tag i dom och började massera och smeka hennes bröstvårtor så dom blir alldeles styva. Jag ställde mig upp och började kyssa henne på halsen och ner över brösten för att sedan fortsätta ner mot hennes fitta.
Hon satt sig nu ner på toan och jag särade direkt på hennes ben och började slicka runt hennes klitoris försiktigt för att sedan försiktigt föra in ett finger i hennes  redan våta fitta. Hon började nu andas tyngre och stöna så jag ökade tempot och började nu pulla henne med 2 fingrar medans jag slickade intensivt runt hennes klitoris. Hon började nu stöna mer och mer och fick ur sig ”Sätt på mig nu!”. Så jag ställde mig genast upp och föra sakta in min kuk i hennes nu otroligt våta fitta och började sätta på henne lugnt och djup för att sedan öka takten. Samtidigt som jag knullade hennes våta fitta så började jag smeka hennes perfekt formade bröst och märkte hur hon bara blev kåtare och kåtare. Jag fortsatte nu och smeka henne neråt längs magen för att tillslut börja smeka hennes klitoris samtidigt som jag knullade henne. Hon stönade högre och högre och sa ” Låt mig rida dig nu baby” så jag satta mig ner på toan och hon satte sig genast över mig och förde in min kuk så djupt in det går i hennes härliga fitta och började rida upp och ner, samtidigt började hon nu smeka sina bröst och massera sina bröstvårtor. Jag tog tag i hennes rumpa och började öka takten själv samtidigt som hon red upp och ner varje gång hon gick ner. Jag bad henne och ställa sig upp och luta sig framåt och hon gjorde det direkt, jag tog 2 fingrar och föra in dom i hennes nu otroligt våta fitta och pullade henne lite snabbt innan jag förde in min hårda kuk och satta på henne i ett vilt tempo. Tog ett bra tag runt hennes midja och satta på henne hårdare och hårdare. Hon stönade nu ”Fortsätt jag kommer snart!” och jag kände själv att jag var nära att komma så jag svarade ”Jag med baby” så kände jag hur hon började knipa runt med kuk men hennes fitta och stönade ”nu kommer jag, åh åh fortsätt” och så tröck jag på en extra gång och stannade inne i henne och då kom hon och stönade så högt att jag nästan trodde att vi skulle på upptäckta. Hon ställde sig nu ner på knä och suga av mig och det dröjde inte länge innan jag fick fram ”Åh jag kommer” och så sprutade jag min sats över hennes bröst.
Där stod vi helt slut i kroppen och log mot varandra, ”Det där måste göras om” sa  hon och jag kunde inte göra något annat än att hålla med. ”Ja verkligen” fick jag fram medans jag satt på mig mina kläder igen. Jag fick hennes nummer och så smög vi därifrån.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *