En vacker sommardag

Vi hade bestämt oss för att åka ut till ett naturskönt område i din närhet. Solen gassade från en klarblå himmel och vi hade packat en picknick korg att ha med oss.
Vi kom tidigt ut och trots att området var populärt så var vi ensamma. Det enda som hördes var fåglarna kvitter och vi bestämde oss för att söka oss till en utkikspunkt som låg ett par kilometer bort och uppe på en liten kulle.

Du var klädd i en vid kort kjol och en åtsittande T-shirt som på ett härligt sätt framhävde dina underbara bröst. Jag kunde se bröstvårtorna tecknade sig tydligt genom tyget eftersom du inte hade någon BH under.

Vi gick längs en smal stig och du var ett par steg före mig och när vi gått en stund så kom vi fram till en kulle med en ganska brant stigning och när du började gå uppför så såg jag hur dina tunna, nästan genomskinliga svarta nylontrosorna. Jag visste vad som fanns under.

Trosorna var minimala så att jag kunde se dina blygdläppar och jag kände hur jag blev upphetsad och hur min lem hårdnade.

Jag kunde inte låta bli att gå ikapp dig och ta tag runt din midja och hålla fast dej. Ditt ansikte var i höjd med mitt och jag kysste dig mjukt och du besvarade kyssen med att stöna och kyssen blev hetare och med krävande.

Jag viskade i ditt öra vad jag sett, svarta trosor och en skymt av dina blygdläppar. Du såg min upphetsning och förstod att jag ville ha dej. Jag tog av mig korgen från ryggen och lade mig ner i uppförsbacken och mina händer tog tag om dina höfter och jag drog dig gränslande över mig så att du kom att sitta på mitt bröst.

Det var så underbart upphetsande att se din trosklädda fitta under den vida kjolen och med mildt våld så drog jag dig närmare min mun.
Jag kunde känna på din doft och att även du var upphetsad och min mun sökte sig till kanten av trosorna och nu kunde jag både se och känna att dina blygdläppar var svullna av längtan.

Med fingrarnas hjälp så drog jag trosans tyg åt sidan och lät tungspetsen smeka dina svullna läppar. Min mun kysste dej och mina fingrar lekte med dej.

Åhh så härligt blöt du var min älskade vän och när tungan sökte sig in mellan dina inre blygdläppar och safterna kom i mot mig så kunde jag inte hålla mig. Tungan började söka sig djupt in i dig och jag lätt den glida fram och tillbaka samtidigt som jag smaka på din upphetsning.

Jag ville att du skulle blöta ner hela mitt ansikte och göra det glansigt av din åtrå. Dina händer tog tag om min nacke och du pressade dig hårt mot min mun samtidigt som du stönade högt. Jag kände att du var svullen och hård och jag lät tungspetsen kittla toppen på klittan. När du inte drog dej tillbaka så sög jag in klittan i munnen och började suga.

Jag frigjorde mina händer och dom sökte sig in under din tröja och jag började smeka dina bröst, masserade och vägde dom i handen för att sedan lekta med bröstvårtorna. Jag höll om brösten och lät fingrarna bilda ett V där vårtorna passade perfekt. Bröstvårtorna blev hårdare och större och nu skrek du rakt ut att du var ”kåt”.

Min blick sökte din och det var en vacker och härlig slöja av kåthet som syntes i dina ögon och du tog stöd mot backen med händerna för att kunna älska med min mun och min tunga.

Min hårda kuk pressades mot mina byxor och den vill inget mer än att få komma ut i det fria och jag kunde känna hur mitt ollon redan var varmt och halt av dom första dropparna.

Du var verkligen vacker och skön i din kåthet min älskade Kerstin och jag vill inget hellre än att få ta dig fram till himmelriket och den exploderande orgasmen.

Våra underliv rörde sig okontrollerade nu och jag sög in din en av dina inre blygdläppar i min mun och du var så upphetsad och nära orgasm att du var blöt långt ner på insidan av dina lår.

Mina händer sökte sig ner till din rumpa och med ett fast tag om dina skinkor så pressade jag tungspetsen mot klittan din och jag började retsamt rita alfabetets alla bokstäver.

När jag såg upp mot dig så var dina ögon slutna och dina näsvingarna vidgades av njutning och dina händer slet mitt hår så det nästan gjorde ont.

Plötsligt så kände jag hur din klitta svullnade ännu mera för att sedan dra sig in och jag hörde ett ljud som började lång ner i din mage för att sedan komma över dina läppar som ett våldsamt utdraget skrik ”nuuuuuuuuuuuuuuu guuuuuuuuuuuuuuuud” skrek du samtidigt som ditt underliv krampade och du kom i en våldsam orgasm.

Jag släppte dig inte för ett ögonblick, min tunga fortsatte att leka tills du sjönk ihop över mig. Du var varm, avslappnad och nöjd. Det var bara dina lår som fortfarande
pressades mot min sida, en sista tryckning innan orgasmen dog ut.

För ett ögonblick trodde jag att du svimmat men sakta så kom du till liv igen och du kysste mig ömt och viskade till mig att det var det våldsammaste du upplevt. Jag viskade tillbaka att det inte var slut än och jag lyfte dig försiktigt av mig. Jag bad dig ligga kvar och du såg hur jag tog av mig mina byxor och kalsonger i ett svep och min kuk kom med full hårdhet i det fria. Du kunde se hur ollonet glänste av mina safter och jag smekte mej själv sakta och väntade på att du skulle komma tillbaka från din orgasm.

Jag behövde inte be dig min Kerstin för snabbt var du framme med din mun och jag kände hur den omslöt mitt ollon. Jag skrek rakt ut när du tog hela kuken i munnen samtidigt som din tunga pressades mot strängen, gud så sköööönt. Det bubblade inom mig och jag visste att du måste vara försiktig så att jag inte kom förtidigt. Dina händer höll hårt om mina skinkor och du började slicka och suga mig hårdare och plötsligt så kände jag hur du släppte min kuk och hur din mun sökte sig till pungen och du sög den in. En smärta av njutning kom över mig när du masserade testiklarna med din muns sugningar och det kittlade oroväckande inom mig. Jag bad dig ta det försiktigt för jag ville älska med dig. Du tittade upp mot mig och log med en slöja i dina ögon och du väste till mig att jag nog i sinom tid skulle få låta ”min kuk få känna på din fitta”.

Det var underbart att höra dig säga dom orden och jag kände hur jag svullnade än mer.

Dina fingrar rev mina skinkor och jag förstod att du fortfarande var upphetsad och jag bad dig att sluta, att jag ville ta dig hårt och komma djupt inne i dej. Du svarade mig med lika upphetsande ord och sa att ja…ja..jaaaaaaaaa kom och ta mig…Jag vill känna dej djupt inne i mej, hård och hetsande.

Du lade dig på rygg och tog av dej dina blöta trosor och med våldsam kraft så körde jag min hårda kuk djupt in i fittan din och du skrek, jag skrek. Jag la dina ben på mina axlar så att jag skulle ta dej maximalt. Jag började ett intensivt juckande och för varje stöt in i dig så slog pungen mot dej och jag hörde ljudet av våta upphetsade älskande. När du sedan började att möta mina stötar för att du ville
känna mer av mej…det var underbart.

Vi var helt bortom all sans nu och vi var ett, vi älskade vilt och det dröjde inte länge innan min orgasm var ett faktum och jag hann bara ge dig en lite förvarning att det kommer för mig när du själv på nytt skrek att det kommer för dig och vi kom tillsammans till himmelriket och jag kunde känna hur din fitta krama min lem som pumpade.

Jag sjönk ihop över dig och vi låg länge och bara njöt av varandra och kysstes lätt. Vi reste inte oss förrän vi kände hur min nu mjuka lem gled ur dej.

Jag kramade om dig och smekte din lena kind och jag kysste dig än en gång ömt och kärleksfullt. Vi rätade till oss och jag tog på mig mina kalsonger och byxor och du tog på dej dina trosor och du log när du kände att våra nu blandade safter rann
ner i dina trosor. Det var med lätta steg vi vandrade fram mot vårat slutmål. När vi kom fram så var det plötsligt ett annat par som också kom fram leende till platsen och vi tittade på varandra och log. Vi förstod att det andra paret sett när vi älskat med varandra.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *