Ensam tjej söker sex

jag naken

Jag är en tjej som är 34 år och har ett litet funktionshinder och har därför svårt att hitta någon att dejta för sex och kärlek. Jag sitter i rullstol och mina ben är förlamade men i övrigt är jag frisk så även mina känslor både för sex och kärlek. Som du kanske förstår så är det svårt för mej att hitta sex på krogen, vem vill ha en tjej som sitter i rullstol? Även om jag ser bra ut och är väldigt social så har jag inte funnit någon.

Jag har inte haft sex på flera år och nu är jag väldigt frustrerad och får när som helst kåtslag. Mina ben är förlamade men inte min trånga fina mus. Finns det nån kille som vill träffas för sex helt kravlöst? Jag har inte så många krav på dej mer än att du måste förstå att jag inte kan gå så du får hjälpa mej och ta hand om mej när vi har sex och du måste vara snäll. Jag lever ett helt vanligt liv förutom att jag inte kan gå, jag har jobb, mycket vänner och hobby osv.

Hoppas du kille finns, som vill träffas för en sexdejt. Längtar och väntar!!!! Puss på……. 😉

Klicka på den svarta knappen för att svara på min kontaktannons.

bli medlem gratis

hitta kompisknull

3 reaktion på “Ensam tjej söker sex

 1. heej, är en ung kille på 18 år som är riktigt söt,snygg och attraktiv. rätt vältränad också då jag spelar basket mm.
  bor i skövde, västra götaland men åker väldigt gärna ifrån denna stad för att träffa en tjej som vill ha sex :*

  adda min hotmail: kollo-star@hotmail.com

  //Kirre

 2. hej hur mår du
  jag är en kille som vill stoppa in min indian kuk in din fittahåll spruta in spärma i din fittahål i din mun

 3. Hej
  Tycker du verkar riiktigt spännade. Bor i skåne, men reser mycket så skulle gärna komma förbi stockholm. Ser bra, Maila gärna, import2011@hotmail.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *