Första gången för mig

Den här novellen handlar om första gången jag var med en tjej, jag var då ca 17 år och tjejen ett par år yngre och jag var kåt för det mesta vid den tiden men också blyg så mina framgångar hos tjejerna var rätt begränsade. I stora drag stämmer berättelsen med hur det gick till men jag har ändrat en del detaljer, och det är min första novell av det här slaget så det kan alltid bli bättre.

Jag hade under en längre tid beklagat mig över att jag fortfarande var oskuld för min kompis som var en riktig brudmagnet, han hade vid dessa tillfällen givit något vagt löfte om att kunna fixa ihop mig med någon tjej. Så en helg när vi båda skulle på fest hos en gemensam kompis kom tillfället jag väntat på så länge, när jag kom till festen var min kompis redan där och med sig hade han två tjejer. Den ena var hans dåvarande eller tidigare flickvän samt sin kusin som var brunett, något kortare än mig. Hennes former kunde jag inte bedöma då hennes klädsel dolde den men lite lätt mullig var hon i alla fall, på det hela taget ganska söt även om jag först inte tänkte mig att jag skulle hoppa i säng med henne.

När festen pågått ett tag och mera folk kommit ville min kompis snacka med mig så vi går in i ett av rummen, han börjar snacka om hur jag har beklagat mig över att jag var oskuld och så. Utan att jag fattar var han vill komma tillslut säger han i alla fall att hans kusin som också var rätt blyg av sig ville vara med mig, jag blev nog ganska förvånad för jag visste inte vad jag skulle säga om det så han säger åt mig att vänta där jag satt. När han kom tillbaka hade han sin kusin med sig och de satte sig bredvid mig i sängen och han börjar prata till oss båda att vi ville samma sak och sen säger han: eller hur? Samtidigt som han vänder sig till sin kusin som mumlar ett svagt ja som svar. När han sedan går ut ur rummet sitter jag kvar där med kusinen bredvid mig i sängen, jag frågar henne själv om hon är helt säker och hon svarar något högre att ja hon vill med mig och vi möts därefter i en kyss. Den övergår dock snabbt till grovhångel och vi glömmer både tid och rum, när värden kommer in i rummet och avbryter oss där jag ligger med handen i syltburken eller rättare sagt i hennes trosa. Värden säger att vi ska fortsätta festen på annat håll för att han inte vill ha oss i sitt rum, och efter en stund kommer alla överens om att vi ska fortsätta till mig eftersom jag hade ff. denna helg.

Efter att vi kommit hem till mig sätter sig alla i vardagsrummet och det dröjer inte länge innan jag frågar kusinen om hon inte vill kolla på bilder, så vi går in dit och sätter oss i sängen och jag tar fram mitt fotoalbum och vi börjar bläddra lite. Ganska omgående börjar vi dock återigen hångla med varandra och våra händer börjar gå på upptäcksfärd utanför kläderna, vi avvaktar dock med att gå längre än så då de andra gästerna fortfarande är i rummet bredvid. Vi känner snart att vi båda vill gå längre och bestämmer att skicka hem alla gäster, när jag sagt att alla måste gå väntar jag med ett fåraktigt leende på läpparna medan de gör sig i ordning för att gå hem. När sista gästen gått och vi drar igen dörren omfamnar vi varandra och börjar kyssas igen och smeka av varandra kläderna, vi rör oss sakta in till mitt rum och när vi nått det har vi båda endast underkläderna på oss och vi lägger oss ner i sängen.

Hon ligger på rygg och jag börjar kyssa mig ner över brösten som fortfarande är inbäddade i hennes bh, vidare ner över magen tills jag når hennes fuktiga trosor. Jag kan känna den fuktiga värmen från hennes underliv, jag tar tag i sidorna på hennes trosor som jag börjar dra av henne men det var inte det lättaste så hon får hjälpa mig att ta av sig dessa. Nu har jag för första gången en naken fitta mindre än en halvmeter ifrån mitt ansikte, jag andas in lukten från den och böjer mig fram samtidigt som jag sticker ut tungan för att få känna smaken av hennes fittsaft när jag når mitt mål. Jag börjar underifrån mellan de lätt särade blygdläpparna och slickar sakta uppåt mot klittan som jag suger in och biter lätt i, hon suckar av välbehag och lägger upp sina ben på mina axlar och trycker på så sätt mitt ansikte mot sin fitta och jag ökar tempot som jag slickar henne. När jag ligger och slickar henne börjar jag pulla henne med ett par fingrar och min lediga hand letar sig upp till hennes bröst som fortfarande är inbäddade i hennes BH, den kränger hon dock av sig ganska snabbt och hennes mjuka bröst passar lagom i min kupade hand när jag kramar det.

Efter att hon legat och njutit av behandlingen en stund drar hon upp mig och kysser mig och rullar runt så hon hamnar gränsle över mig, jag kan känna den fuktiga värmen pressa mot min kuk under kalsongen. Hon rör sig nedåt samtidigt som hon slicka mig över bröstet och fortsatt ner över magen, on når mina kalsonger där min kuk står hårdare än någon gång tidigare. Väl där tar hon tag i kanten och bänder den över min kuk så att ollonet blottas vilken hon passar på att ge en puss, hon fortsätter att dra ner mina kalsonger vilket jag också får hjälpa till med. När kalsongerna väl är av sätter hon sig återigen gränsle över mina ben och böjer sig fram där hon återigen pussar på ollonet innan hon öppnar munnen som hon omsluter mitt ollon med.

Hon leker med tungan på min kuk samtidigt som hon tar in den allt djupare och börjar suga mig sakta, det är en känsla som jag aldrig tidigare upplevt och jag måste säga att det är få saker som överträffar en riktigt bra avsugning. Men efter en stund vill hon ha mer och kryper upp över mig och pussar mig på munnen innan hon reser sig lätt till knästående, där greppar hon min kuk för att styra den rätt och ollonet når blygdläpparna när hon sakta sänker sig över kuken. Jag får uppleva den underbara känslan av en våt fitta runt min kuk för första gången, hon sänker sig sakta, sakta ner över mig tills den bottnar i henne. Hon sitter helt stilla en stund så att vi båda kan känna efter hur det egentligen känns så böjer hon sig fram och ger mig en djup kyss innan hon skata börjar röra sig upp och ner.

Jag känner ilningarna i kuken medan hon rider men lyckas ändå hålla mig trots hennes fitta som kramar runt den. Efter en stunds ridande böjer hon sig fram och kysser mig återigen, hon rullar runt med mig så hon ligger under mig med särade ben. Jag börjar knulla henne i ett rasande tempo och hon slår stönande benen runt mig i en bensax, jag känner att jag inte kan hålla emot länge till som hennes trånga fitta kramar så skönt runt kuken och det dröjer inte länge innan jag släpper min sats. Jag stannar av och böjer mig fram och kysser henne samtidigt som jag börjar slakna, efteråt fick jag slicka och smeka henne då hon ännu inte fått någon orgasm innan hon somnade naken i min famn. Morgonen därpå väckte hon mig på ett alldeles underbart sätt men det är en annan historia, innan hon gick fick jag en puss på kinden sen sa hon tack. Om du skulle läsa detta så vill jag tacka för en underbar natt och ett fint minne som jag gärna skulle göra om igen.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *