Grevinnan och Betjänten

Greven är till helgen inbokad på sin kvartalsvisa affärsresa till Schweiz och Julie är inte sen att utnytta tillfället och smider planer för en kväll då hon ostört ska få residera grevinna, härskarinna och värdinna för sin hett åtrådde betjänt Jean. Hon har satt pigan Kristine i hårt arbete för att i köket iordningsställa de noga uttänkta, förföriskt delikata olika avdelningarna i den måltid som snart ska få den utvalde, inte alltför svårantändlige kavaljeren ordentligt på fall.
En skriftlig order har avsänts till Jean om att han ska infinna sig till tjänst i herrgårdens salong klockan 19.00 fredagkväll iförd den ståtligaste betjäntuniformen….

Kvällen är då äntligen inne, allt är väl förberett och bordet vackert
uppdukat med det finaste porslinet, silvret och utsmyckat med de vackraste
rosor som godset kan uppbringa. Julie har gett den rejält uttröttade
Kristine ledigt för kvällen med den djävulskt elaka uppmaningen att lägga sig till sängs tidigt och sova skönhetsömn, emedan ju Jean, hennes fästman, kommer att vara upptagen då han är städslad att finnas till hands för uppassning vid den viktiga supén.

Fröken Julie själv har skrudat sig i klarröd, djupt ringad relativt vid, knäkort sidenklänning hårt snörd i midjan och i det blonda uppsatta håret
har hon fäst en stor röd ros från trädgården ton i ton med klänningen.Till denna utsökt läckra festklädsel har hon valt ett par röda högklackade hällösa sandaletter.

Hon kråmar sig belåtet framför spegeln och känner sig upprymd, laddad och starkt förväntansfull inför aftonens äventyr, för nu eller aldrig ska den stilige betjänten Jean erövras och det med besked…!!!

När Julie anländer till salongen är Jean redan på plats vid dörren med en öppnad flaska av grevens bästa champagne i sin hand. Julie ler vänligt och kysser honom lätt på kinden och placerar sig därefter vid det pampigt uppdukade bordets ena kortsida. Julie säger:
– Eftersom vi båda som ska inta denna charmanta måltid redan har anlänt , kan Jean servera drycken och sedan bli min specielle gäst och kavaljer för i afton. Jean tappar först fattningen och rodnar lätt men finner sig sedan snabbt och svarar leende:
– Avec grand plaisir, ma belle Mademoiselle Julie!

Efter att ha intagit platsen mitt på det stora bodets långsida skålar Jean med grevinnan Julie genom att höja det höga, vackra kristallglaset med den förföriskt bubblande gula champagnen och de inleder så den magiskt spännande junikvällen som nu ligger helt öppen och lockande framför dem, den ståtlige, mörklockige ambitiöse betjänten Jean med de fräcka ögonen och den vacra understimulerade adelsfröken Julie med sin starka längtan efter kärlek och bekräftelse.

Som förrätt serveras ”Homard gratiné” som därefter föjls av en delikat ”Sole Meuniére” och som genomgående dryck serveras rikligt med den ljuvligaste berusande bubbeldryck, den perfekt kylda ur grevens hemliga förråd hämtade Moet & Chandon, flitigt serverad av den allt mera upplivade Jean som förvånat lägger märke till att hans Fröken placerat sin ridpiska på höger sida om sin tallrik.

– Vad kan detta betyda, funderar han och har svårt för att hålla sina händer i styr, när han böjer sig fram över sin Grevinna och känner de starka, uppeggande dofterna av god dyr parfym och ung villig kvinna. Eftersom Julie uppmanat Jean att glömma sin betjäntroll och bara göra henne lycklig den här härliga aftonen, flyter samtalet lätt och ledigt mellan de tu och blickarna som utväxlas blir allt djärvare och betjäntens rop på ”skål!” kommer allt oftare. Kvällen artar sig väl…

– Ska desserten serveras nu? frågar Jean, lätt otålig över att middagen, som placerat honom så långt ifrån Fröken, dragit ut på tiden så till den milda grad.
– Jean, häll nu upp en kupa konjak åt oss var, av min far grevens allra förnämsta sort, Napoleon tror jag visst att den heter, så sköter jag resten, dvs den utsökta avrundande finalen.

Julie reser sig, något vingligt men med ridpiskan i ett stadigt grepp i handen och går med stolt hållning fram till Jean där han sitter och just belåtet har serverat sig en bamsekonjak. Julie knäpper upp hans kavaj, lättar på slipsen och ger honom en snabb kyss mitt på munnen därefter drar hon långsamt ner blixtlåset där bak på den röda klänningen, kliver ur den och låter den falla som en stor röd ros mot golvet. Endast iförd framåtknäppt svart spetskorsett, små svarta spetstrosor och till detta slutligen tunna, svarta stay-ups (anakronism, sorry!!!)och de röda högklackade sandaletterna, kryper Julie upp på bordet mitt framför Jean och låter samtidigt de långa slanka benen med sina små läckra röda skor smeksamt vilande mot betjäntens bröstkorg. Jean avnjuter anblicken stum av tillbakahållen kättja och lätt chockad men definitivt intresserad….Han böjer sig fram för att smeka sin värdinna men får genast ett rapp av spöet över handen av sin grevinna och härskarinna. Här är det Julie som bestämmer takten…

Nu knäpper Julie utstuderat långsamt upp korsetten alltmedan hon med den andra handen smeker sina stora välformade bröst. Därefter låter hon handen smeksamt vidröra det liljevita lårets insida som syns ovanför strumpans överkant, smeker sig vidare uppp mot skötet alltmedan hon utstöters små njutningsfyllda ljud. Hon fortsätter blundande att smeka sin mjuka, yppiga, sinnliga kropp och det märks att hon är tänd, och mycket koncentrerad på det hon just ägnar sig åt. Jean, nu helt förbi av kåthet och åtrå, försöker dra ner troskanten för att komma åt Frökens blöta fitta, men drabbas ånyo av ridspöet denna gång rakt i ansiktet och betydligt hårdare och äntligen inser han att hans enda uppgift är att spela rollen som voyeur, åtminstone

till en början…Hans andhämtning blir allt häftigare när han med munnen fylld av konjak och med halvslutna liderliga ögon får skåda hur Julie med spöet smeker av sig sina svarta trosor och därefter låter det spela över hela sin kåta unga kropp.

Nu häller hon några droppar konjak över de svällande brösten och smeker sedan med händerna in lite konjak i munnen och slicker sig törstigt om munnen som om hon längtar efter att bli kysst, få smaka någons mun, tunga…Konjaksglasets innehåll hälls nu droppvis ner över hennes mörka buske och det rinner klibbiga konjak längs båda låren. Med ridpiskan försöker hon fånga upp de härliga dropparna.

Den arme Jean håller nu på att smälla av, sprängas och blir tvungen att öppna svångremmen och dra ner blixtlåset i byxornas gylf som ju redan är på bristningsgränsen av trycket från hans vrålkåta grova lem. bestämt, nästan hårdhänt tag om hennes båda ben och särar på dem…..vill nu se bättre, mera av denna kvinnas lockande djuriska sköte.Åsynen är otrolig!!! Han ser rakt in i Frökens öppna, svullna, blöta musgrotta. Nu tycks Julie äntligen ha gett upp kontrollen och låter motståndslöst ridspöet erövras av den starke, vilde betjänten Jean som sjunkit ner på knä framför henne och just börjat avsmaka sin härskarinnas ljuvliga villiga fittas alla goda smaker…Denna dessert kommer han sent att glömma…

Kvällen går mot natt och alltjämt pågår det kärleksäventyr som aldrig kommer att glömmas varken av Fröken Julie eller betjänten Jean. Denna magiska natt som fick stjärnorna att le och mångubben att förnöjt mysa där uppe i skyn.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *