Hett sex med mig i vinter?

Hejsan! Natasha heter jag och jag har bott i sverige i totalt 5 år .
Jag är ursprungligen ifrån Tallin.

SKRIV ETT BREV TILL MIG HÄR – KLICKA

Jag valde att bosätta mig i Sverige av många olika anledningar ett av dem var att mina bästa vänner redan hadde flyttat hit. Jag har nu varit ensam och singel i totalt 1 år och tänkte prova denna form av kontaktannons för att hitta någon/något häftigt till våren/sommaren. Jag hoppas det finns någon som är intresserad av att lära känna mig för den person jag är och inte bara ta mig för mitt utseende eftersom jag valt att lägga upp lite sexiga bilder på mig här.
Jag heter som sagt Natasha fyllde nyligen 23 år och bor på södermalm i stockholm.
Jag har bara ett andrahandskontrakt och är redo för att bosätta mig på nästan vilken ort som helst i landet.
Mina intressen är skridskor och djur ,har tidigare läsr på lantbruksgymnasiet men valde en helt annan linje när jag kom till Sverige.

Vad söker jag

Min drömkille skall vara en vuxen person med båda fötterna på jorden.
Jag vill att du ska ha ordnad ekonomi och någon form av utbildning, jag får inte ut något av att träffa en kille med lägre iq än mig själv. Jag har inge större krav på ditt utseende mer än att du skall vara ren och fräsch .

Min sexdrift

Jag ljuger om jag säger att jag inte är kåt av mig, för det är jag.
Jag vet att detta bara är en kontaktannons ,men det känns som det är lika bra att berätta lite om vad jag tänder på och vad som verkligen inte fungerar på mig.
Först och främst så så kräver jag en man som orkar knulla mig, en man som inte säger nej til ldet jag föreslår.
Vill jag ha kuk så ska jag kuk få , oavsett om det är dag natt eller morgon.

SKRIV TILL MIG HÄR REGISTRERA OCH TA KONTAKT

För det andra vill jag inte ha en mes ,men heller inte en hårding.
Låter det som rimliga krav? Tveka inte att ta kontakt så får vi se vart det leder.
Jag vill påpeka att jag först och främst söker kärlek,men stämmer det fysiska mer emellan oss än det psykiska
kan eventuella knullkontkater och KK vara intressant för mig. Skriv och berätta om dig själv.

hitta kompisknull

2 reaktion på “Hett sex med mig i vinter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *