Ingen som vill umgås med mig?

Jag börjar såklart undra vad det är för fel på mig ? Jag har nu varit singel i en månad, blivit medlem på mötesplatsen passagen – spraydate och match.com men fortfarande inte hittat någon partner! Dock är jag i första hand ute efter en sexpartner och inte en mesig slipskille som vill köpa blommor och choklad till mig. Jag vill ha en precis som jag själv är – en som älskar att knulla mycket och hårt. Jag blev medlem på knullis.com nya sida och har nu äntligen kommit i kontakt med en del intressanta killar och tjejer, jag provar nu att skrika här på bloggen efter en sak : Finns det ingen kille eller par i stockholm eller göteborgstrakten som är fräscha och hyffsat snygga och vill ses med mig på helger? kanske hos mig eller dig/er för några drinkar och skön sex? Jag älskar analt! jag älskar dominans! och ställer gärna upp på trekanter med både 2 killar och 2 tjejer i. Har aldrig provat gruppsex med fler än 3 inblandade men en av mina våtaste fantasier är sex med 3-4 killar samtidigt, så är ni ett roligt killgäng som vill ta med mig på enk ryssning tex för lite dans, vodka och skön sex så kan ni sluta leta =) Skriv till mig på KNULLIS.COM så får vi se vart det tar oss =)

hitta kompisknull

En reaktion på “Ingen som vill umgås med mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *