Jag är en slamppa

Om rubriken är ironisk eller inte låter jag vara osagt. Men blir spännande att se om rubrikvalet ger mer läsare.. En helt ovetenskaplig undersökning blir detta alltså.

Åter till slampandet.(för det vore ju ofint att ge den kittlingen i rubriken och sen prata svammel)

Att jag ibland är en slampa IRL får bli något för eventuellt kommande noveller.

Jag är en riktig slampa på nätet. Hmmm slampa. ordet kan tyckas klinga negativt, men dock inte för mej. Jag älskar män, helst då singelmän. Och pratar, flirtar ganska otvunget med dom allra flesta som tagit kontakt med mej härinne. OM dom lyckats fånga mitt intresse. Ett stort OM alltså. Gör mej nyfiken. gör mej het, säg såna ord att mitt sköte blir hett. Make me cum. Män som skriver en eller två meningar till mej i ett mail faller lätt bort i mängden. Tro inte att jag är ointresserad för det. Jag är en slampa i cyber. Som tänder sexuellt om man hittar dom rätta orden. I cyber kan allting hända. Man kan förverkliga sina drömmar och ”mardrömmar” Man kan upptäcka att en bild ett mail kan göra en så het och upphetsad att man nästan tror man har blivit sjuk. som en feber. En känsla av vällust som känns nerifrån tårna ända upp till huvudet. Och jag försöker njuta varenda sekund av det. För i cyber kan man vara en slampa, utan att människor i ens närhet kallar en för hora. I cyber kan jag ha 100 älskare och ändå vara oskuld. Visst är det ganska härligt. Människan är en sexuell varelse och drivs ofta av sin sexualitet. Hur kan man då döma andra, oftast då män för att dom tar det viruella steget på nätet och frågar om en dejt. I 1 fall av 100 så kanske detta är något som faktiskt kommer att hända och ske, på samma sätt som man fantiserat och skrivit om. Nä död åt fittstimmet som klankar ner på alla dessa underbart kåta karlar som finns här! Det är ju trots allt cyber och inte verklighet. Jag är en slampa och jag är faen stolt över det!

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *