Jag är naken på denna porrblogg

Jag viker ut mig på porrblogg

porrbloggVar väl en tidsfråga innan jag och Jakob la upp våra privata sexbilder på denna porrblogg. Han har tjatat på mig en längre tid om att vi måste visa upp våra sexbilder för det svenska folket, jag har själv tyckt det är lite för privat, tänk om folk som faktiskt känner oss i Skåne får syn på dessa bilder? vad ska de tänka om oss. Dock vet alla att jag och Jakob har ett lyckligt KK överenskommelse med varandra och att det är sex det handlar om när vi ses. Jag tror också folk i vår omgivning förstår att det är bra sex vi har tillsammans då jag efter att ha träffat honom går och bara ler och är allmänt glad i minst en veckas tid. Jakob och jag har nu setts ca 3 månader, vi har båda verkligen lyckats hålla känslor borta ur denna överenskommelse, visst gillar vi varandra mycket, vi kysser varandra, smeker varandra och håller om varandra när vi ser på film, men vi är båda öppna med att det inte är mer än så, vi träffar båda andra tjejer och killar vid sidan av också, Jakob gillar och går dessutom igång på att få höra detaljer om de andra killar jag träffar för sex ibland, medans jag inte riktigt klarar av att lyssna på detaljer om tjejer han knullar.

Tiana_Updated__2388128689_3bf75390ee_b2_s Tiana_Updated__2388937458_df7e770ef6_b2_m

Jag suger och rider jakobs kuk

Detta är två av mina favoritsysslor gällande sex. Jag älskar att ge en kille en låång avsugning innan jag sätter mig gränsle över hans hårda kuk och rider den i ett tempo som gör honom galen. Nej jag är inte 20 längre och jag har ingen atletisk kropp, men jag lovar att rida kuk i ett högt tempo hårt och länge klarar jag av, visst får man mjölksyra i benen men det glöms bort då det är såå skönt, och känner man orgasmen närma sig, hamnar man som i en dimma så man inte ens hinner tänka på hur trött man är i benen av ridandet.

Vi tänkte hitta en person till trekant

Jag röstar på en kille, medans jakob gärna vill ha en till tjej. Jag är väl egentligen öppen för båda, båda har sina fördelar. Vi skulle också kunna tänka oss att träffa ett häftigt par i skåne eller vart ni bor kvittar väl, går bussar och tåg i hela landet så. Vi skulle kunna använda skype och titta på varandra lite i webcam innan vi bestämmer för o träffas. eller bara prata i telefon, dock kommer vi kräva ett foto på dig.

hitta kompisknull

En reaktion på “Jag är naken på denna porrblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *