Jag saknar sex!!!

jag visar pattarna

Tjaa alla snygga killar! Finns det nån trevlig kille som precis som jag saknar sex??? Bra sex är inte så lätt att hitta. Jag har lätt att få napp men jag känner att det är sällan sexet blir bra då så därför tänkte jag att en sexannons är helt perfekt för då kan jag berätta för dej vad jag tycker om och du kan berätta vad du tycker om osv. då kan det bara bli bra, tror inte du det också??? Du är inte äldre än 50 år, du är fräsch och luktar gott. Lite av det jag gillar mycket är att bli slickad och att suga kuk, 69:an är en av mina favvisar *ler*. Det finns mer men det tar vi sen när vi pratar lite mer privat. Skriv till mej här så vi kan ses irl snart. Kyss o smek

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *