Jag suger din kuk om du slickar min fitta?

photo
Hejsan! Jag heter Frida är 25 år och nu singel! Jag har varit i ett lång förhållande där jag varken fått nå oralsex och inte heller fått uppskattning för de gånger jag velat suga av killen, jag tycker detta ä extremt synd, för oralsex med rätt person är bättre än själva sexet kan jag tycka. Jag är vig och fräsch! så att slicka mig borde vara ganska roligt, jag kan gå ner i brygga osv. ..  jag suger gärna din kuk också om du slickar mig väl, inget är gratis och suger ej dem som inte kan hantera min trånga lilla fitta med sin tunga, helst av allt ska du kunna slicka mig till orgasm… Puss! –

hitta kompisknull

5 reaktion på “Jag suger din kuk om du slickar min fitta?

  1. om jag får träffa did så kan jag säga att du inte blir besviken hör av dig så ses vi tele nr 0738120028

  2. Hej Frida! Jag skulle vilja gärna träffas med dig!
    Du kommer inte att bli besviken.Var god och hör av dig till en gamla gubbe som vet allt om hur…
    Mobil; 0731 405740

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *