Jag vill gärna bli knullad av en dominant kille

dominant_undergiven
Äh..nu räcker det med alla dessa tiotals mjäkiga Svenska killar jag träffat/dejtat för sex som inte vågar ta för sig. Herregud vad less jag blir, vad är det för fel på er? Har ni inga sexfantasier? Har ni inga drömmar att förverkliga inom sex som en annan har, tänder inte ni på att bestämma och vara dominanta som jag vill män ska vara? Nää ..jag vill inte pussas eller kramas framför en film, jag vill knulla hårt och att du sprutar i mitt ansikte sen, kallar mig hora eller lsyna och sen drar vidare. är det så svårt att förstå? Vart kommer hela denna svenska gentlemanna stil ifrån? Alltså vem har sagt att de är den vi kvinnor vill ha och tänder på? Tro mig ni har så fel.. sluta behandla oss kvinnor som vi vore gjorda av glas.. för de är vi inte, det krävs hårdare tag av er.. .

hitta kompisknull

En reaktion på “Jag vill gärna bli knullad av en dominant kille

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *