Jag vill leva livet och

mina stora pattar

knulla runt *ler*. Jag har varit i ett förhållande i flera år och nu är jag äntlligen singel och nu vill jag leva livet och göra precis vad som faller mej in, om det är att knulla runt så gör jag det, helt fri att göra vad jag vill, när jag vill med vem jag vill. Jag vill alltså bara ha kul och skönt, kanske en kombination. Kondom är ett krav speciellt om jag byter sexpartner lite då och då. Ja jag är öppen för förslag, vad är du sugen på????

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

hitta kompisknull

En reaktion på “Jag vill leva livet och

  1. Tjena tjejen, du ser verkligen skön ut,
    e-mejla mig kenneth_lundqvist@telia.com så
    får du mitt tel nr! kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *