Kåt tjej söker sällskap

Hejsan! jag vet detta är en sexblogg och kanske inte rätt ställe att leta på, men jaa varför inte detta är ändå en av de största bloggarna på nätet såvitt jag vet så provar här, och det är väl inte bara kåtgubbar som läser denna blogg?  Jag söker en vårflirt helt enkelt! någon som vill skriva till mig ? självklart är jag en liten kåtis också älskar sex i alla dess former, utöver det älskar jag promenader och picknick, men en regnig dag kan det vara mysigare med film hemma. eller en romantiskt middag med vin och skön sex efteråt.

hitta kompisknull

7 reaktion på “Kåt tjej söker sällskap

  1. Hej!

    Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂 skulle du vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Hoppas vi kan förverkliga våra drömmar tillsammans! <3 ^.^'vi ses ensamma! <3 😉 KÅÅT kille med muskler och romantik i första klass! 😉
    Mail: chriss_d96@live.com

    kram<3 från Daniel

  2. Tjena, bor på Kungsholmen, 22 år, jobbar för grupp f12 och vet vem jag är. Både längre och snyggare än de flesta. Vi hörs:)

  3. Pingback: Första gången naken på cykeln | Sexnoveller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *