Knulla med mig ?

Vill du knulla med mig ? Tjejer söker killar på nätet precis som kille söker tjej. Tro mig! vi är också kåta, eller jaa jag är det iaf. Jag har precis vart på en längre resa och är nu tillbaka i sverige utan pojkvän och utan knullkompis, vore verkligen skönt att få träffa någon i stockholm som vill komma över på helger för lite mys.

hitta kompisknull

8 reaktion på “Knulla med mig ?

 1. Hej hör av dig till mig en 28 årig sthlms väktare som älskar att slicka och få tjejen att spruta i fontän orgasmer

 2. Skulle jätte gärna träffa dig;) slicka din våta fitta och sedan låta min hårda Kuk få tränga in i dig i alla hål. Puss

 3. Hej! 

  Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag är mycket erfaren inom sex och kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂
  Har en kompis med snygg kropp och amazing face och vi båda söker vårt första sex! ^^’ Om du har en kompis? skulle du/ni vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Annars kan vi uppfölja våra drömmar tillsammans! <3 Mail: chriss_d96@live.com
   
  Puss och kram<3 från Daniel och Sam 

 4. Tjena, bor på Kungsholmen, 22 år, jobbar för grupp f12 och vet vem jag är. Både längre och snyggare än de flesta. Vi hörs:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *