Knulla mig där bak någon….

~SS_b (1)
Jag trodde att det var mest killar som tjatade om analsex och om att stoppa upp dildos, fingrar, kuken i tjejens röv. Men nu är det så att jag faktiskt inte lyckas hitta någon alls som vill ta oskulden på mig där bak, jag är jättenyfiken på det juh. Jag är 21 år och fortfarande oerfaren inom att bli tagen där bak, så finns du kille som vill lära mig allt om detta och också knullöa mig varsamt där bak så ta kontakt. Önskvärt om din kuk inte är för stor , din ålder kvittar så länge du är över 18 och inte äldre än 50 iaf. Du ska också vara beredd på att resa till mig (Stockholm) jag kommer vilja att vi träffas hemma hos mig första gången iaf så får vi se hur de blir sen. .. .. .

hitta kompisknull

12 reaktion på “Knulla mig där bak någon….

 1. Hej!
  Jag är en kille på 38 år som gärna vill hjälpa dig med din önskan!*
  Jag har inga problem att resa om det skulle bli träff!*

  Kram

 2. hej, är 33 år o ser bra ut, halvlatino och kan hjälpa dig med det du behöver, hör av dig om det låter intressant mvh

 3. hej mitt namn är Paco. jag skulle gärna få din önska att gå i uppfyllelse. på alla dina vilkor! jag är 22 år gammal och bor i stockholm.

 4. här har du en kille som vill uppleva sex drömmar som bl.a analsex.. bor i dalarna och älskar livet här.. söker en tjej som vill ha trevligt och busa lite då och då.. inget stadigt förhållande.. hör av dig så kan jag berätta mer 😉

 5. Tjena jag är en glad gubbe på 50 bast som gärna hjälper dig med din önskan om det låter intressant så hör gärna av dig ha det så gött Med vänlig hälsning Mike.

 6. Hej!
  Jag är en kille på 29 år som gärna vill hjälpa dig med din önskan!*
  Jag har inga problem att resa om det skulle bli träff!*

  John

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *