Kvällsrodnad

Han var precis på väg att somna när han kände hur täcket slets av. Kylan kom som en chock för hans sängvarma och nakna kropp.
När han tittade upp såg han sin kvinna, som log och la sej med hela sin tyngd och kropp över honom. Det var inte så kallt längre.

Hon kysste honom på halsen och lät tungspetsen leta sej till örat där hon fortsatte att smeksamt och retsamt kittla. Han strök med sina händer hennes rygg och kände hur förälskad han var i henne.

Efter en stund så satte hon sej grensle över honom och smekte hans bröstkorg. Som av en slump så lät hon händerna hamna över hans bröstvårtor, lekte och smekte lätt.
Det kom som en chock när hon plötsligt nöp till i vårtorna, men han kunde känna att hans kropp reagerade med upphetsning.

Hon använde sin tunga för att kyssa, slicka och smaka på honom. När hans bröstvårtor var våta av hennes saliv blåste hon luft så att kylan fick honom att hårdna, inte bara vårtorna.

Han kände att hon bytte ställning och placerade sej mellan hans ben. Utan förvarning så klöste hon ett sträck från hans bröstkorg och ner till ena ljumsken. Han hann bara känna en sekunds het smärta innan hon lät sin tunga svalka den röda randen.

Hon fortsatte att kyssa och smeka hans ljumske, det var precis på gränsen till att kittla, men känslan av upphetsning tog överhand. När han drog ihop sina lår kunde han se att hon log.

Hennes tunga lekte i ljumsken och för varje gång så kom den närmare och närmare hans pung. Han rös till när hon lät tungspetsen kittla mellan anus och pungen. När hon sen började slicka hans pung kunde han inte låta bli att stöna. Hon fortsatte att slicka och suga, leka med hans pung. Det var som om hon instinktivt visste hur hon skulle göra för att få den att dra ihop sej.

Efter ett tag så lät hon sin mun fortsätta till hans lem, men var noga med att inte låta läpparna nudda vid den. En retsam millimeter ifrån andades hon hetluft längs hela staken. När hon kom till ollonet kupande hon munnen runt, men lät fortfarande inte läpparna nudda, bara andades hetluft. Han kände att hela han kropp ville ta tag i henne och tvinga henne att ta honom i munnen, men han avstod och fortsatte att känna den retsamma njutningen.

Hon började om nere vid roten och den här gången lät hon sina läppar smeka hans lem, blött och varmt. Äntligen så fick han känna hennes mun runt sitt ollon. Läpparna omslöt bara den yttersta delen av ollonet och han kände att hon sög honom bara någon centimeter fram och tillbaka. Han tittade ner och såg att hon lät sin saliv rinna och blöta ner hans lem. Det var nästan outhärdligt och han ville få henne att smeka mer.

Precis när han var på väg med sina händer till hennes huvud för att visa att han ville ha mer av hennes mun så tog hon ena handen och lät den bli en förlängning av munnen. Han kände att hela lemmen smektes av hennes hand och mun. Den andra handen kupades om hans pung och hon smekte och kramade den rytmiskt. Hennes mun och händer hetsade honom och han kände att han var nära att komma. Precis när han kände att upphetsningen fick honom att svälla ännu mer och hans pung att dra ihop sej bytte hon ställning.

Hon vände sej om med rumpan mot hans ansikte och fortsatte att suga och hetsa honom, hennes mun, hand och tunga var som ett som bara fanns där för att ge honom njutning. Han kunde se hennes underliv framför sej och fick hejda sej för att inte sträcka fram en hand och smeka henne. Som om hon läst hans tankar så tog hon sin ena hand och använde fingrarna till att öppna sina blygdläppar. Hon lät ett av fingrarna glida i sin slida och hon tryckte sej samtidigt mot sin handflata. När hon tog ut fingret kunde han se att det var vått. Nu kunde han se hennes öppna och våta sköte framför sej samtidigt som hon sög honom. Synen och känslan fick honom än en gång att närma sej klimax.

Förmodligen kände hon att han blev grövre och bytte ställning igen. För ett tag ville han bara skrika rätt ut, ta mej kvinna, låt mej komma.

Nu tog hon bara ollonet i munnen och pressade sina fingrar runt roten i ett stadigt tag. Han kunde känna att hennes tunga lekte med honom. Den andra handen kupade hon runt pungen och lät kulorna glida mellan fingrarna. Sen kände han att ett av hennes fingrar vilade mot hans anus, muskeln drog ihop sej av förvåning och förväntan. Sakta förde hon in fingret, väntade tills han lät henne lirka in det, centimeter för centimeter. Det kändes som om hela hans kropp drog ihop sej när han kom och han skrek högt. Hon tog satsen i munnen för att sedan låta den sippra ut mellan sina läppar och rinna ner över staken. Precis när han trodde att han sprutat klart så lät hon sitt finger inne i honom smeka prostatan och han kände hur han kom igen.

Efter ett tag så la hon sej bredvid honom och kysste honom med läppar som smakade salt och kåthet. Han somnade nästan på en gång, men hann tänka tanken, att imorgon var det hans tur att slita av henne täcket.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *