Linda och brudarna

Det var mitt i varma sommaren och Linda hade alldeles för varmt. Så hon beslutade sig för att gå ner till stranden en bit bort och svalka sig med ett dopp.

När hon kom ner till vattnet fick hon nästan genast syn på sina två vänner Malin och Charoline som simmade runt en bit ut i vattnet. Så Linda tog av sig kläderna hon hade på sig utanpå baddräkten och hoppade i. Malin och Charoline såg henne redan på stranden så de väntade in henne.

De kramades både länge och väl, och Linda kände två händer på sina bröst utanpå baddräkten. När hon besvarade deras smekningar så insåg Linda att hennes kompisar hade väldigt fasta och fina bröst. Lusten att klämma på de blev henne till sist övermäktig. När hon gjorde det så började de två tjejerna fnittra. Efter en stund simmade Malin upp bakom henne och strax kände Linda hennes händer på sin rumpa medan Charoline fortsatte smeka hennes bröst. Hon insåg plötsligt att deras högst intima smekningar fick henne att rodna, men hon ville samtidigt inte att de skulle sluta med det. Absolut inte!

Plötsligt kände hon Malins händer glida in mellan hennes lår och hur dessa började pilla på hennes fitta. Smekningarna blev successivt allt hårdare, och för varje gång hon kände baddräkten tryckas in lite mellan blygdläpparna så blev hon allt mer kåt. Till sist kunde hon inte hålla sig utan ett litet stön undslapp henne. Detta fick Malin och Charoline att fnittra relativt högt och Charoline lutade sig rent av fram och kysste Linda som besvarade kyssen. Till sist blev kåtheten för stark för Linda att motstå så hon sa att de skulle gå upp till hennes hus där skulle de kunde roa sig bäst de ville utan att bli upptäckta. Varken Malin eller Charoline hade något att invända mot det förslaget så de tre unga kvinnorna simmade in till stranden och gick upp mot Lindas lilla hus. När de kom upp dit så tog de nästan genast av sig sina respektive baddräkter och hängde dessa på tork.

– Hihi detta är fördelen med att bo så ensligt som jag gör. Man kan springa omkring naken utomhus när man känner för det utan att behöva oroa sig för att bli upptäckt.

Båda hennes kompisar höll fnittrande med om det. Sedan ställde dem sig på var sin sida om Linda och började massera varsitt bröst, samtidigt som de båda två ivrigt kysste henne. Hon besvarade deras kyssar samtidigt som hennes händer försvann ner mellan deras respektive lår och började massera deras blygdläppar. Strax letade sig ena handen in till Malins klitoris medan den andra stannade på Charolines blygdläppar. Malin stönade lågt och log sedan mot Linda. Linda besvarade leendet samtidigt som hon sjönk ner på knä och drog isär Malins lår tills dennes fitta öppnat sig för henne. Då stack hon långsamt in först ett finger, sedan ett till. Malins stönande gensvar sporrade Linda att böja sig fram och slicka försiktigt på klitoris och blygdläpparna. Då sjönk Malin högt stönande ner på marken i liggande, och både Linda och Charoline hjälptes åt att slicka henne. Bitvis var de där samtidigt med sina tungor och bitvis en i taget.

När Malin fått sin utlösning så tittade hon busigt leende upp på Linda.

– Lägg dig ner unga dam! Nu är det din tur!

Linda la sig genast ner lydigt. Då dök Malin och Charoline genast på henne, och kysste henne först ivrigt under en lång stund. Sedan började de på nytt massera varsitt bröst innan de lutade sig fram och började slicka och suga på bröstvårtorna. Hon njöt i fulla drag och stönade flera gånger. Till sist när de gjort Linda så kåt att hon knappt visste vad hon skulle ta sig till så gick Malin och letade fram en lång röd dildo. Medan Linda såg på så både sög och slickade Malin och Charoline på dildon innan Malin tryckte in den i Lindas fitta. Medan dildon med hjälp av Malin arbetade i Linda så lutade sig de två övriga tjejerna fram och slickade på klitoris flera gånger vardera. Efter en bra stund så lutade sig Malin mot Charoline och viskade något i hennes öra. Charoline fnittrade lågt och nickade och reste sig upp och försvann utom synhåll för Linda.

– Vad har ni nu kokat ihop för något?

Malin svarade inte utan log bara hemlighetsfullt. Då satte sig Linda upp med chockat uppspärrade ögon.

– Malin! Svara då! Du vet att jag är allergisk mot hemligheter.

Hon svarade fortfarande inte utan satte bara bestämt händerna på Lindas bröst och tryckte ner henne i liggande igen.

Efter en stund kom Charoline tillbaka. Linda såg att hon dolde något bakom sin rygg men kunde inte se vad utan blev bara kommenderad att ställa sig på alla fyra. Undergiven som hon var lydde hon direkt, och hörde snart hur något började brumma bakom sin rygg. När hon kände att något vibrerade mot klitoris så förstod hon att det hon hört var en dildo med vibrator. Hon kände snabbt därefter en underbar värme sprida sig i kroppen. Hon slöt ögonen och öppnade munnen och bara stönade njutningsfullt. Hon svankade ordentligt mitt i all euforin över behandlingen. Hon kände strax hur dildon långsamt trycktes in i fittan medan vibrationerna den avgav ökade i intensitet. Hön njöt nu så mycket att det nästan svartnade för ögonen på henne. Det var knappt så hon mäktade med att hålla tillbaka höga skrik att kåthet och upphetsning.

Just som hon trodde att hon omöjligt skulle kunna njuta mer så kommenderade hennes dominatrixer henne att lägga sig på rygg igen. Hon lydde genast varpå de genast drog isär hennes blygdläppar och började slicka henne. Dock behövde dem inte slicka mer än några sekunder innan Linda exploderade i den intensivaste och skönaste orgasmen hon någonsin fått.

De fortsatte att göra det så skönt de kunde för varandra enda tills det blivit mörkt och myggorna vaknade till liv. Då skyndade de sig in i Lindas hus igen och fortsatte där de just avbrutits. Hela natten kom så väl deras händer som tungor och allehanda leksaker till användning. De tre kvinnorna drevs till orgasm efter orgasm, den ena skönare än den föregående.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *