Mig på knä…

13

Söker tre fyra killar som vill ha mig på knä sugandes och lekandes med din/era kukar. Ni sprutar ner mina bröst och allt filmas för privatbruk inga ansikten. Kommer ske den 23/3 i Hbg efter du sprutat tar du dina saker å går;) Du ska vara mellan 25-37 renrakad å renlig, är ett måste! Inte inom åldersramen skriv INTE du får inget svar! Bild på ansikte och kuk vill vi se innan det är dags! Tveka inte att skriva 😉

kkbanner

En reaktion på “Mig på knä…

  1. Hej!

    Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂 skulle du vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Hoppas vi kan förverkliga våra drömmar tillsammans! <3 ^.^'vi ses ensamma! <3 😉 KÅÅT kille med muskler och romantik i första klass! 😉
    Mail: chriss_d96@live.com

    kram<3 från Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *