Mig på knä…

13

Söker tre fyra killar som vill ha mig på knä sugandes och lekandes med din/era kukar. Ni sprutar ner mina bröst och allt filmas för privatbruk inga ansikten. Kommer ske den 23/3 i Hbg efter du sprutat tar du dina saker å går;) Du ska vara mellan 25-37 renrakad å renlig, är ett måste! Inte inom åldersramen skriv INTE du får inget svar! Bild på ansikte och kuk vill vi se innan det är dags! Tveka inte att skriva 😉

kkbanner

hitta kompisknull

En reaktion på “Mig på knä…

  1. Hej!

    Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂 skulle du vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Hoppas vi kan förverkliga våra drömmar tillsammans! <3 ^.^'vi ses ensamma! <3 😉 KÅÅT kille med muskler och romantik i första klass! 😉
    Mail: chriss_d96@live.com

    kram<3 från Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *