Min första tonåring

Detta är berättelsen om hur jag träffade Jess och första gången knullade en tonåring (sedan jag själv slutat vara en).

Detta är också en SANN berättelse. Det är inte en påhittad saga. Jess heter givetvis inte Jess på riktigt, men jag vill inte berätta hennes riktiga namn. Skulle hon läsa denna berättelse skulle hon genast känna igen den.

Det var på nittiotalet någon gång och jag var väl en sisådär 25 år gammal. En varm sommardag gick jag och en kompis till badhuset för att doppa oss i utomhuspoolen och lapa sol på den tillhörande gräsmattan. Det var knölfullt av folk där, förstås, men vi hittade en plats och lade ut våra stora badlakan.
Bara halvåret tidigare hade både jag och min kompis låtit tatuera oss och tatueringarna syntes väl på våra vinterbleka kroppar.
Jag minns inte hur länge vi låg där men kompisen petade mig i sidan och nämnde att vi fått lite uppmärksamhet av två tonårstjejer som låg och solade en bit bort. Jag tänkte inte mer på saken, utan gick iväg och svalkade mig en stund i poolen.
När jag kom tillbaka hade de två tjejerna, en blondin och en brunett flyttat sina badlakan närmare våra, och satt och pratade med min kompis. Han presenterade mig för tjejerna och vi låg där och pratade om allt mellan himmel och jord. Båda tjejerna var smala och söta, och på ett tonårsfnittrigt sätt intresserade av våra tatueringar. Brunetten som var ett år yngre än blondinen hade ganska stora bröst medan blondinen hade rätt små. Båda tjejerna var helt enkelt väldigt trevliga att titta på.
Efter några timmar i solen var det dags att gå hem och varken jag eller kompisen tänkte mer på saken efter det.
Nästa dag ringde kompisen och frågade om jag skulle med till badhuset igen, men jag tackade nej för jag hade annat att göra.
På kvällen ringde kompisen åter igen och sa att han träffat båda tjejerna igen. Tydligen hade de gått till badhuset för att se om vi var där. Min kompis var på den tiden tillsammans med en äldre tjej och hade snällt men bestämt sagt ”nej tack” till brunetten, men eftersom han visste att jag var singel så tog han en chansning och berättade för blondinen, som vi för sakens skull kan kalla Jess, var jag bodde och hon fick mitt telefonnummer.
Han hoppades att det var okej att han berättat det och jag svarade att det var det.
Nån timme senare ringde Jess och frågade mig om jag ville träffa henne. Jag svarade att vi gärna kunde ses en timme eller så nästa dag. Jag hade ett sommarjobb där jag var hela dagarna, och på kvällen skulle vi ut på afterwork, men som sagt, några timmar däremellan var jag ledig.
Datornörd som jag var satt jag och fnulade med min allra första hemsida (online via 28.8 modem) och hade helt glömt bort att Jess skulle komma. Men när det knackade på dörren så mindes jag och gick för att öppna.
”Jaså, du ÄR hemma” sade Jess.
”Eh… ja, det är jag… varför skulle jag inte vara det?”
”Ja, jag har ringt och ringt på klockan. Jag har väntat här i 20 minuter”.
”Oj då”, sa jag, ”jag glömde visst att berätta att klockan är trasig. Man måste knacka.”
”Okej, då vet jag”, svarade Jess och klev in.
Jag trodde hon skulle vara skitsur, men hon var vid gott humör.
”Vad gör du”, frågade hon.
”Jag sitter online och bygger en hemsida”, svarade jag.
”Jag kanske stör”, undrade hon och fortsatte ”får jag titta på?”
”Öh, visst”, svarade jag och satte mig vid datorn. Hon drog upp en stol och satte sig bredvid.
Efter tio minuter eller så, så kände jag henne lägga sin hand på mitt ben. Det var först nu jag insåg att hon kanske hade ett seriöst intresse och inte bara ville ”komma förbi på en kopp kaffe”.
Hon började smeka mitt ben upp och ner försiktigt, samtidigt som hon visade uppriktigt intresse för mitt kassa försök till HTML-kodning.
Efter ytterligare ett tag sade hon ”ska inte du gå snart?” och jag tittade på klockan. ”Ja, jävlar, det ska jag ju.”
”Synd”, sa hon och ställde sig upp och tittade ut genom fönstret.
Jag smög upp bakom henne, svalde hårt och bestämde mig för att chansa på att hon ville det jag trodde hon ville. Jag lade armarna omkring henne och lade mitt ansikte mot hennes nacke.
”Men jag ska inte gå riktigt än…”
Hennes reaktion var omedelbar. Jag kände hur hon ryckte till och tryckte sin kropp bak mot min. Jag kysste hennes nacke och förde in mina händer under hennes linne.
”Hoppsan, hoppsan då!” sa hon och lät nästan sträng. Men hon gjorde inget motstånd utan lät mina händer fortsätta vandra upp under hennes linne och in under hennes lilla BH.
Hon hade verkligen små bröst, nästan bara små knoppar vars bröstvårtor stod styva rakt ut.
Jag smekte dem och fortsatte kyssa hennes hals.
Efter en stund förde jag ner händerna och knäppte upp knappen i hennes jeansgylf.
”Oj oj, här går vi fort fram”, sa hon men gjorde fortfarande inget motstånd när jag drog ner gylfen. Jag drog ner hennes jeans en bit och lade handen på henne fitta, utanpå de små rosa stringtrosorna. Redan var hennes fitta plaskvåt och trosorna blöta.
Jag drog ner trosorna och lät fingrarna glida in i hennes lilla skattgrotta.
”Jag har bara gjort DET en gång förut, så du måste vara försiktig” viskade hon med darrande röst.
Jag drog ner mina egna byxor och min kuk stod stor och stark i stenhård salut. Jag satte mig ner på stolen, hjälpte henne av med hennes byxor och drog ner henne att gränsla mig.
Hon var nästan oskuld och min kuk så stor och hård, men hon var så sjukt kåt och blöt att jag plöjde in i hennes kropp ända ner till roten på min kuk.
Jess stönade och höll hårt om mig. Hon guppade upp och ner på min kuk och hennes fittsaft rann i floder.
”Ååh” stönade hon, ”kan vi inte lägga oss i sängen?”
Jag svarade inte men ställde mig upp och med Jess sittandes/hängandes på mig gick jag till sängen och satte ner henne.
”Jag vill komma i din mun” sade jag, men hon svarade ”okej, men först ska du knulla mig bakifrån”.
Sagt och gjort, jag vände den lilla tonåringen om, fattade tag om hennes höfter och  trängde in i henne bakifrån. Hon stönade och rev i kudden.
Jag kunde dock inte hålla mig länge utan tömde hela min sats i hennes trånga våta fitta. Jag visste inte om hon hade skydd, jag hade i vilket fall som helst inget, men jag brydde mig inte. Jag sköt en fontän av het, kladdig sperma djupt in i hennes kropp.
Jag vet inte om hon ens märkte det just då, för jag fortsatte trycka på henne bakifrån. Min kuk slaknar inte direkt och det fortsatta juckandet fick den att behålla styvheten.
Efter cirka tio minuter började hon kvida och flämta ”jag kommer, jag kommer…”.
Hon nöp sig hårt i den ena bröstvårtan och jag kände hennes fitta få små muskelkramper runt min kuk.
Efter ett sista stön drog hon sig undan, vände sig om och tog glupskt min kuk, kladdig av både sperma och fittsaft i munnen. Hon sög ett tag, tog ut kuken, och sa ”jag är inte så bra på att suga kuk”, samtidigt som hon fortsatte runka mig.
”Du får väl öva och BLI bra då” svarade jag och tog bort hennes hand från kukskaftet och tryckte in den i hennes lilla mun igen. Hon sög och slickade tills jag kände känslan av den annalkande andra orgasmen. Min pung ryckte till och jag kände den tjocka sperman pumpa ut stötvis i hennes mun och hals. Hon svalde duktigt allt och tittade upp på mig med stora blå tonårsögon som tycktes säga ”var jag duktig nu?”
Det var som sagt första gången jag knullade tonåring sedan jag själv slutat vara en. Men det var inte sista gången. Jess och jag träffades många många gånger till. 🙂
hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *