Min makes fantasi

Helgen
Första kvällen

Jag har under en period haft kontakt via mail och MSN med först en tjej men med tiden så han även kontakten vart med hennes sambo. Samtalen har rört det mesta, mycket sex. Vid något tillfälle så berättade vi fantasier för varandra. Jagg nämnde då min fantasi om att bli utnyttjad som slav under en helg och ställa upp på mina ‘ägares’ alla önskemål.

En tid efter detta samtal så fick jag ett mail som sade att om jag var beredd att stå för vad jag sagt och ville leva ut en fantasi så hade jag chansen nu, den skulle inte komma igen. I brevet stog även att dom hade en ganska god bild av vad jag inte gillar och det skulle respekteras. Däremot skulle nog mina gränser få sig enurnerade rejäl sträckning. Dom skulle så för alla arrangemang det enda jag skulle göra var att komma dit. Bifogat fanns ett kontrakt som skulle läsas och godkännas där alla villkor fanns med.

Var jag med skulle jag ta bilen till deras stuga utanför Uppsala, ensligt belägen i skogen dit ingen kommer av misstag. Jag skulle ställa bilen på anvisad plats och följa instruktionerna där.

Först fick jag kåtspel och runkade av en sats. Därefter sansade jag mig men bestämde mig iallafall för att vara med.

På angiven dag i mitten av augusti tog jag bilen till det lilla samhället, körde ytterligare 2 mil ut i landsbygden, hittade den lilla grusparkeringen och ställde bilen. hela jag darrade av nervositet och jag var kåt. på en stolpe i en bit bort satt ett papper. Jag gick bort dit och såg att mitt namn stod högst upp. Jag läste igenom och kände nästan för att åka hem igen, men tog mod och fortsatte. I instruktionerna stod att om jag ville vara med så skulle jag klä av mig naken, låsa in allt jag hade i bilen och lägga nyckeln på vänster bak. Därefter skulle jag ta fram väskan som var gömd bakom en sten och ta ut innehållet. Halsbandet skulle fästas runt halsen med hänglås 1. läder armbanden skulle spännas fast och låsas med hänglåsen markerade med 2 och ankelbojorna med lås 3. På ett stenblock fanns en ögla fäst i den skulle remmen från halsbandet fästas med lås 4. blev något av detta fel skulle jag straffas. straffet föreföll märkligt men var angivet som en ‘avsugning’. när jag var fäst vid stenen skulle ögonbindeln på därefter händerna låsas med lås 5. nu var sista chansen att backa.
Jag tog mera mod och utförde allt enligt instruktion.

Nu stog jag naken på okänd mark kedjad vid ett stenblock med ögonbindel och fjättrade händer. Bara att vänta.
Dagen var ljum där jag stog i solen, plötsligt hördes knaster av fotsteg som kom närmare och jag hörde en mansröst som sade ”titta nu är helgen komplett”. händer drogs längs min kropp och mitt stånd, sedan kände jag hur något spändes om kukroten följ av ett par ryck. så därja nu är kopplet på sade han. det klickade till av ett lås och jag kände låsets tungd när det hängde i händen remmen runt halsen. så kom nu sade han så går vi hem, det röck till i kuken och jag stapplade efter bäst jag kunde utan att se något. vägen var som tur var jämn och gräsbevuxen men varje gång jag stapplade till fick jag ett ryck i kuken. jag var inte nära orgasm men känslan byggdes upp, trots att jag darrade av nervositet.

Efter en promenad på ca 15 – 20 minuter stannade vi, det klickade på nytt i två lås och jag kände nu att kukremmen satt fast i något liksom halsremmen. bindeln togs av och jag blinkade i det skarpa ljuset. Framför mig stog en normalbyggd man ca 180 cm med ett ganska vänligt utseende och tjejjen. henne hade jag sett tidigare under våra e-samtal. Brunett, fast kropp lagom stora bröst och ett sött utseende. Dom synade mig och meddelade att jag fick duga som leksak i helgen. Tack för det!!

Hon sade att du vet ju varför du är här, dels för din fantasi, dels för att vi gillar att utnyttja andra sexuellt, du är som en gåva.. en man som under en helg underkastar dig alla våra önskemål…..

Sätt dig på knä!! befallde hon
Jag gjorde som hon sa men kände hur kukremmen var på millemetern för kort så det stramade i ballarna, jag grimarserade och försökte komma upp, vilket dock var omöjligt med händerna bakom ryggen, och ryggen i vinkel bakåt.

Svider det frågade hon, jag nickade plågat.
Bra! det skal det göra. Hon kom fram till mig och lade handen runt min kuk. Nu är den min sade hon.
Hon runkade mig sakta och kysste min panna. lade sedan läpparna om ollonet och sög mig. Hårt.
Kände hur dagens alla spänningar släppte och en jätte sats byggdes upp. hon släppte mig med munnen och nämnde att om jag kom i hennes mun skulle jag straffas, därefter fortsatte hon suga mig med hårda cirklande rörelser, hela mitt underliv skakade och jag kände satsen var på väg, hon sög mig allt intensivare och jag kunde inte hålla tillbaka.
Hela satsen pulserade in i hennes mun och hon svalde ner det mesta, en del rann dock ner över hennes haka. när jag slutat pumpa ställde hon sig upp och kysste min mun så att jag fick smaka min egen sås. Du fick ju inte sa jag ju, viskade hon. Nu måste du straffas, vill du ha den nu eller vill du spara, jag var omtöcknad av orgasmen och bad utan att tänka efter om att få spara. Oki saden hon och ställde sig upp, lyfte mig upp och lossade mina händer. Då har du en avsugning innestående.

Jag frågade hur hon menade.. och hon svarade att jag var skyldig en avsugning att utföra närhelst någon önskade.
Jag förstod nu straffskalan! hon frågade om jag även glömt räntan? Jag såg frågande ut men drgo mig till minnes att i kontraktet stog det att uppskutna straff dubblades var 8:e timme. ett dygn således 4 ggr straffet. jag ångrade nu min tanklöshet.

hon lossade mig och ledde mig till ett tält på gården, här skall du bo. det finns sovsäck och liggunderlag samt 4 öglor i vilka du kommer att fästas nattetid. Om vi inte beslutar annan sovplats allteftersom.

Hon drog mig vidare in mot huset stannade på altanen och fjättrade åter mina händer.
Du skall nu jobba sade hon, jag är så jävla kåt och vill ha kuk nu. inte din dock.
Du skall ligga under mig och Lars och slicka min fitta och hans kuk när han knullar mig.
Jag leddes in i sovrummet och lades på rygg i sängen, händer och fötter fästes i sängstolparna jag lämnades ensam.
strax kom hon in naken och med Lars i ett stadigt grepp om kuken. Ingen tvekan om vem som var chef i hemmet.
hon lade sig bredvigmig och han började slicka henne, djupt och ivrigt. Efter en stund sträckte handen efter min halsrem och
sattes sig sedan över mitt ansikte, spände remmen så mitt ansikte pressades mot hennes fitta, SLICKA skrek hon, jag kunde inte annat, ville inte annat heller för hon smakade underbart. Jag såg inget för hennes bak låg över mina ögon men jag kände kuken som först petade mot min näsa sedan in i min mun. jag gapade försiktigt och så fort det var plats nog så rände Lars kuken in till roten, han munknullade mig ett par tag för att sedan stöta in den i Linns fitta, jag slickade fitta och pung för allt jag var värd ganska snart började hon krampa och vätan sköljde över mig, detta fick även Lars att komma, hans sperma pumpade in i henna och rann sedan ner i min mun. Dom lade sig båda bredvid mig, Hon tog min pånytt styva kuk i munnen och sög mig till jag var nästan framme. då slutade hon och dom försvann båda bort till badrummet.
Där låg jag och kunde knappt röra mig. Sperma och fittsaft rann i mitt ansikte och kuken stog som ett spett.
Det tog nästan två timmar innan hom kom tillbaka tilll mig, ansiktet mitt var intorkat och jag hade slumrat en stund. Lederna värkte och jag ville loss. Vi du komma ut frågade hon… ja bad jag.
Bra du kan få fixa en sak ute. Vi skall testa en ny leksak som vi skall ha imorgon.
Hon drog upp mig och ledde mig ut till gräsmattan där Lars just hade satt upp ett bort, bredvid bordet stog en hammock med ett antal remmar hängande. on ledde mig dit och fäste mig i remmarna så att jag satt med benen uppåt utåt, armarna längs ryggstödet. Lars berättade att detta var en elektrostimulator och den skulle dom ha imorgon, den måste därför testas och justeras, jag var deras testobjekt. Om allt gick bra lovade han mig många sköna orgasmer.
Han trädde en stålring över kuken förde upp en stål plugg i min anal, fäste kontaktplattor på mina skinkor och insidan av låren samt kopplade ett antal sladdar. för att förhöja allt så vill vi inte att du ser något, ögonen täcktes för och jag var åter blind.
jag väntade på vad som skulle ske, men inget hände på nån halvtimme. Plötsligt så började hela min underkropp att pirra, och kuken for upp. Pirrningarna övergick i ilningar och jag skakde i ryckningar. Pirrningarna återkom och intensiteten ökade.
Pirrintervallen kom och gick liksom intensiteten. Detta drev mig över orgasmkanten men eftersom jag inte var i kontroll över mina muskelr utan var helt styrd av pirrningarna så kunde jag inte pumpa ut något, istället fick jag en lång utdragen orgasm som varade ett par minuter, jag vrålade av njutning. efter att kommit var kuken hyperkänslig och allt var som en enda stor plåga. Pirret fortsatte och jag hörde en avlägsen röst som undrade om dom skulle låta mig vila, nej låt han få en till han gillade ju den första. Kuken reste sig sakta igen och ju hårdare och svettigare jag blev desto bättre blev kontakten och pirret intesifierades. Efter vad som kändes som en evighet vrålade jag ut min andras superorgasm och nu stängdes maskinen av.
Jag lossades från hammocken och lades på marken nedanför, jag var helt väck.
Händer bar mig till mitt tält där jag fästes. Det sista jag kände var hennes mun som slickade mig ren.
Jag sov hela natten och vaknade av många röster utanför tältet. Jag undrade vad som hände men kunde inget se på grund av min ögonbindel.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *