Min sexlust har återvänt

Efter två, två och en halv månads frånvaro har min SEXLUST återvänt!  (and there was rejoycing!!) Hah!

Jag hamnade i en dipp, helt enkelt, när hösten övergick i vinter. Frånvaron av dagsljus är det jag finner svårt med vintern, i övrigt tycker jag hemskt mycket om vinter och i dessa trakter är det som regel en riktig vinter… komplett med snö och kyla. Men mörkret tar på mig… mer eller  mindre. Förra vintern hade jag smått hemma, ett par busiga kattungar är kärlek på så många sätt. Vänner hjäpte också till. Men denna vinter var seg…

Nu har livsandarna återvänt. Jag har inte varit deppad denna vinter, vill förtydliga det, bara… varit i en liten svacka. Typ allt har känts som att jag gjort det i uppförslut… förstår du hur jag menar? Nu: nu är vi officiellt ”över krönet” på denna vinter, det har inte bara vänt, det har vänt märkbart!!

Behöver jag säga att SEXLUSTEN har varit saknad? Kåt, knullsugen, vill kyssa bröst, smeka fitta och massera klitta… kyssa en blöt kuk, sluka bultande ollon i min mun, suuuuga länge och njutningsfullt… grensla styv kuk, njuta av kontakten mellan min blöta fitta och kuken länge, medan jag kysser hans mun, innan jag sedan låter kuken glida in i mig… bli ännu kåtare och bara… försvinna iväg.

Jag vad ÄLSKAR att vara kåt. Älskar att kåta upp någon annan, att njuta av varandras kroppar och fantasier, att få utlopp för allt uppdämt, att få krampande, underbara orgasmer…. att få ge underbara utlösningar… Älskar älskar ÄLSKAR!!

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *