Mjuksex och mys, du & jag??

jag sexig och knullsugen

Jag vill träffa en kille för sköna stunder, en kille som älskar mjuksex och mys precis som jag gör. Jag vill inte ha analsex, jag vill inte ha sex utomhus, jag vill inte piska dej, men jag vill ha sex med dej, jag vill suga din kuk, jag vill att du slickar min fitta och jag vill ha ett låååångt förspel och gos efteråt, ja det där mysiga man saknar när man är singel. Låter det mysigt? Jag hoppas att “min” myskille finns här nånstans. *kram*

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

hitta kompisknull

2 reaktion på “Mjuksex och mys, du & jag??

  1. hej! du låter som en väldigt mysig och trevlig tjej tycker du borde höra av dig så vi kan prata vidare 🙂

  2. Hej, precis vad jag letat efter! 18 år bor i halmstad, tränar handboll osv hör av dig på min mail om mer info 😉 dzan_2@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *