Semestersex

Jag var på semester med min familj och som de flesta dagarna så bestämde vi oss för att stanna på hotellet under dagen och inte gå till stranden. Jag såg hans blickar på min 18-åriga vältränade kropp när jag klev ner i poolen. Jag kollade bort mot baren där han stod och möttes av ett leende. Jag log tillbaka. Han var snygg och jag visste att han tänkte likadant när han såg på mig. Han var 24 år och jobbade på hotellet och från första dagen hade vi börjat prata och båda kände attraktionen första gången våra blickar möttes. Jag gick upp ur poolen och gick och la mig i solstolen. Efter ett tag hörde jag en röst:
– Excuse me?
Jag öppnade ögonen.
– Hi.
Där stod han med ett brett leende.
– Hi there.
– Can I meet you at the bar in five minutes?
– Sure, svarade jag och log.
Han vände och gick tillbaka till baren. Jag skrattade lite för mig själv. Det var inte första gången han hade bett mig komma till baren och varje gång slutade det med lite hångel och nyfikna händer som smög runt på varandras kroppar. Men vi var tvungna att vara försiktiga, det fanns mycket folk runt omkring. Efter ett par minuter gick jag iväg till baren där han satt och väntade.
– Hello darling, sa han direkt han såg mig.
– Hi, handsome. Jag satt mig bredvid honom och han la försiktigt armen om mig. Han lutade sig fram och viskade i mitt öra:
– You drive me crazy, I wanna kiss you all the time.
Jag gav honom en kyss och lutade mig mot honom.
– See you att the toilet in one minute?
Jag nickade och han log stort innan han ställde sig upp och gick iväg mot toaletterna. Jag kollade mig omkring och väntade ett litet tag innan jag också gick dit. Direkt jag kom dit så stängde han dörren bakom mig och låste. Han vände sig om och började kyssa mig. Det märktes att båda två hade längtat efter varandras kroppar och tungorna utforskade varandra hungrigt. Våra händer var överallt. Han kysste mig på halsen och händerna varierade mellan mina bröst och min rumpa. Jag kände hans stånd mot mitt ben och kände hur det pirrade till för mig. Direkt min hand hamnade i hans byxor så stönade han till. Han smekte min fitta utanpå bikinitrosorna och det tog inte lång tid innan min bh var av. Han kysste min hals och mina bröst och i nästa sekund hade han inga byxor på sig. Hans hand hamnade innanför mina trosor och jag stönade när han tryckte in ett finger i mig. Ett andra finger försvann snabbt i mig och slutligen ett tredje. Han tryckte hårt in fingrarna i mig och jag njöt och fick kämpa för att inte stöna så högt att någon hörde mig. Jag runkade hans kuk och jag kände att den var större än någon jag upplevt tidigare. Han tryckte upp mig mot väggen och drog av mig mina trosor innan han lyfte upp mina ben så han lyfte hela min kropp.
– You really drive me crazy, viskade han i mitt öra samtidigt som han kysste min hals.
– I wan’t you, sa jag och kollade honom i ögonen.
Han slösade ingen tid utan sekunden senare kände jag hans kuk mot min fitta och han tryckte försiktigt in den. Jag stönade högt och han skyndade sig att kyssa mig så jag tystnade. Jag kände hur han fyllde mig och jag njöt mer än någonsin. Han började öka farten och hans kuk åkte snabbt in och ut i min fitta. Hans händer på min rumpa och han började trycka kuken hårt i mig. Jag kunde inte hålla mig från att stöna högt varje gång han stötte i botten. Han drog kuken ur mig och satte mig på toaletten. Jag började hungrigt suga på hans stora kuk och han tog tag i mitt huvud. Han började munknulla mig och jag fick inte kräkreflexer som jag brukar få.
– Amazing, stönade han fram och började jucka hårdare. Efter ett par juck så tryckte han in kuken så långt han kunde och jag kände hans varma sperma i min hals. Jag sög ett litet tag till innan jag ställde mig upp och vi började hångla.
– I really got to get back, sa jag.
– Yea, I know, svarade han och drog upp sina byxor. Jag satte på mig min bikini och vi kysstes ett litet tag till innan vi bestämde oss för att gå.
– I’ll go first, sa han och flinade. Sedan låste han upp dörren och gick. Jag väntade ett par sekunder innan jag gick ut. Återigen kände jag hans blickar på mig när jag gick förbi baren och gick och la mig i solstolen igen.
Nästa dag bestämde jag och min familj att stanna på hotellet den dagen också. Efter ett par minuters solning hörde jag en välbekant röst.
– Hello darling. See you att the bar in five minutes? Han log glatt.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *