Nymfoman söker äldre kille


Jag är en mycket kåt UG kvinna/söker lika sinnad KK Herre
som vet vad han vill ha.
Läs gärna min profil.

Jag kan besöka dig om du bor i Södra eller NV – skåne/

skicka en förklaring vad du vill göra! sen bokar vi dag/100% seriös det bör du med vara om du svarar på denna annons

Puss Puss

hitta kompisknull

2 reaktion på “Nymfoman söker äldre kille

  1. hejsan, du ska inte gå på vad min mail är för det finns en historia bakom den så bry dig inte om den. Iallafall bor jag här i göteborg om du vill ses och mysa:) jag är 194 lång vältränad och väer 76kg jag kan skicka bilder men då måste du svara mig först så jag vet, jag har även 21 cm kuk om det spelar rol i dina ögon. annars är jag en snygg och trevlig kille som gillar att festa och umgås. hör av dig /kram Simon

  2. Hej. Jag är intresserad av att träffa dig. jag bor i Kristianstad.
    Hoppas du är intresserad så kan jag kan skicka bilder och vi kan boka en träff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *