Överraskningen

Vägen till Norrköping känns extra trist idag. Mörkt och grått väder och du har ingen lust att ge dig av. Du sitter och funderar på vårt samtal i går på telefon. Förra veckan hade vi pratat om att jag skulle följa med dig ner men igår hade jag plötsligt bara sagt att jag inte kunde och sen börjat prata om något annat. Du får en olustig känsla och tankarna drar iväg. Tänk om jag började ångra vår deal. Det är ju inte optimalt att ha det som vi har det. Även om jag sagt att det är så jag vill ha det så är du tveksam ibland. Alltid behöva boka in då vi ska ha sex. Ingen spontanitet alls.

Du suckar tungt och håller nästan på att missa avfarten till ”ditt” café. Det var ren tur att du hittade det lilla, trivsamma stället. Det ligger en halvmil från europavägen men det är väl värt att ta den extra svängen. Det är bara två bilar på parkeringen när du svänger in. Perfekt. Lugnt och fridfullt.

Du ser mig på en gång när du kommer in på cafét. Jag står och hänger bakom disken och ser uttråkad ut. Bredvid står en yngre tjej i 20-års åldern. Hon tittar nyfiket på dig och säger sedan något till mig innan hon slinker in bakom dörren som leder in i köket. Du går fram och ser undrande på mig. Inte att ljud kommer från dina läppar.

-Jaa? säger jag, Kaffe, eller?

Du stirrar förvirrat på mig. Vad håller jag på med? Jag spärrar upp ögonen och stirrar tillbaka….

-Ville du handla, frågar jag. Dagens rätt är pytt i panna.

Du ruskar lite på huvudet och börjar fundera om du ser fel. Kanske är det en dubbelgångare…..men, nej. Det är mina örhängen som dinglar ur öronen. Du bestämmer dig för att spela med och låtsas som ingenting. Du beställer dagens rätt och lättöl till det. Jag tar betalt och ber dig sätta dig i hörnet så länge.

Jag glider ut från bardisken med din mat och öl. Kjolen jag har på mig är mer än lovligt kort och du ser att de två lastbilschaufförerna kikar i smyg efter mig. Jag serverar och vänder mig för att gå. Böjer mig ner och tar upp ett osynligt skräp på golvet. Du flämtar till. Mina nakna skinkor lyser vita mellan kjolen och stay-up strumporna. Jag reser på mig och vänder på huvudet en aning och tittar på dig. Bara en aning till ett leende syns i mina mungipor.

Jag går långsamt in bakom disken och ställer mig så att jag är döljd för de andra kunderna och bara du ser mig. Smeker sakta ner över låren och låter kjolen följa med upp när handen vänder uppåt igen. Du flämtar till kjolen lyfts upp och du ser rakt på mitt nyrakade sköte. Jag tar en klick av den vispade grädden på ett finger och stryker det sakta över skötet. Du ser mer än hör hur jag stönar svagt. Samtidigt kommer en av chaufförerna fram till disken och jag släpper ner kjolen igen och går fram till honom. Han ser förvirrat på mig och är inte säker på att han såg det han såg. Jag ger honom en kall, ogenomtränglig blick och han tar sitt kaffe och slinker iväg med svansen mellan benen. Han säger något till sin kollega och efter att snabbt ha stjälpt i sig kaffet så reser de båda på sig och går ut genom dörren. Nu är det bara du och en yngre kille kvar på cafét. Han sitter i ett hörn och läser en biltidning och är helt borta för världen.

Jag sticker in huvudet till köket och säger någonting du inte hör innan jag tar kaffepannan och en kopp och går fram till dig. Kaffe ingår, säger jag och ställer ner koppen framför dig. Jag häller upp och går tillbaka med kannan innan jag hoppar upp på bardisken. Du ser undrande på mig och funderar vart den här leken skall leda. Du behöver inte undra länge. Jag särar försiktigt på låren så att du får fri insyn. För ett finger till munnen och blöter det innan jag med ett svagt stön för in det i mig. Fram och tillbaka medan jag hela tiden håller ett vakande öga på killen i hörnet. Du är förundrad att han inte reagerar på mina kvidanden.

Plötsligt kommer tjejen ut från köket. Hon stirrar på mig och går sen resolut fram och vänder på öppet skylten och låser dörren. Med två stora steg är hon tillbaka vid disken och knäar framför mig. Hennes tunga träffar min klitta innan knäna träffar golvet. Jag stönar högt och tar tag i hennes hår. Stönar, kvider och drar i håret. På mina stön hör du att det snart kommer att gå för mig. Du kikar mot hörnet och ser att killen inte är helt opåverkad. Trots att han gör allt för att inte låtsas om vad som händer så kan han inte låta bli att smeka sig själv över bulan på jeansen.

Plötsligt knuffar jag bort tjejen från mig och hoppar ner från bardisken. Med en gest låter jag henne förstå att det är hennes tur och hon är inte svårbedd. Snabbt är hon uppe och bressar med benen. Även hon är naken under kjolen och jag slickar henne snabbt. Ingen av oss har tid för finesser nu. Det är hård, het, rak-på-sak sex som gäller. Snabbt slickar jag henne till en skälvande orgasm som hon med hög röst låter er båda åskådare veta att hon njuter av.

Nu har du fått nog. Du slänger dig fram och med ett ryck sliter du ner byxorna, rycker upp mig, trycker mig mot disken och med en enda hård stöt stöter in din påle i mig. Det behövs bara tre hårda stötar innan jag kommer under dig och mina kramper runt din pulserande kuk räcker för att du skall följa efter mig. Samtidigt hör du att killen med ett stön kommer i hörnet där han suttit och runkat samtidigt som han tittat på oss.

När vi andats ut och kommit till sans igen tar vi en kopp kaffe. Jag presenterar dig för Danne, en god vän från QX och Sanna som jag fått kontakt med via gemensamma lesbiska vänner. Det visar sig att vi planerat det här länge, länge utan att du anat någonting.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *