Prinsessa söker man

Söt, charmig tjej som är mjuk och kvinnlig med stora bröst och former. Social, verbal, öppen och nyfiken.

Jag söker en man som är trygg och säker i sig själv. Manlighet, självförtroende och ödmjukhet kombinerat med social kompetens, charm och ett attraktivt yttre.

-Jag ser inte avstånd som ett problem, om du skickar en tågbiljett i inbjudan 😉
-Jag är singel och föredrar att du är det..
-Jag vill inte ha telesex, camsex, msnsex etc. Fråga inte ens!
-Jag vill gärna ha någon att träffa mer eller mindre regelbundet, man hinner inte med allt roligt på en träff 😉

Känns det lockande? Skicka ett mail, numera har vi internet i tornet 😉

hitta kompisknull

En reaktion på “Prinsessa söker man

  1. är en charmig kille som tycker om att tillfredställa en kvinna, tjej detta är första gången som jag tar kontakt via detta sätt men är väldigt veril för ofta kan inte få nog känner mig lite av en manlig nymf om man nu kan vara det ser bra ut enligt andra tjejer och har inget problempojilhkgjhqj <in självkänsla har precis el avslutat ett förhållande hade varit skoj att träffas bor i malmö o har inga pr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *