Servitör på tjejmiddagen

Fan också! Hur svårt kan det vara att knyta en fluga, egentligen?
Jag slet upp knuten för tredje gången och började om från början. Att bära fluga är inget jag gör dagligen på jobbet, så nu när jag hade blivit engagerad som servitör på min granne Maries tjejmiddag hade jag stora problem att fullgöra min plikt. En riktig man ska väl kunna knyta sin fluga själv, tänkte jag och tittade noga i den illustrerade beskrivningen jag hade på byrån bredvid hallspegeln. Jag försökte en fjärde gång och till slut fick jag ihop det så att det såg någorlunda prydligt ut. Marie hade lämnat detaljerade ”önskemål”, som hon kallade det, på hur jag och min kompis Tomas skulle vara klädda för att duga som servitörer. Hon hade bjudit hem sex av sina tjejkompisar och ville ha en lite finare middag, och eftersom Tomas var duktig på att laga mat och jag var… ja, i alla fall en rätt trevlig kille, så hade hon frågat oss om vi ville ställa upp.

Jag tog en sista titt i spegeln innan jag gick. Sådärja, nu såg jag faktiskt ut som en riktig servitör. För säkerhets skull tog jag på mig en vindjacka innan jag gick ut genom dörren. Det var varken särskilt långt till Maries hus eller särskilt blåsigt ute, men jag antog ändå att en kille klädd som servitör skulle hinna väcka en del uppmärksamhet om han kom gående på gatan mitt i ett radhusområde. Så jag tog det säkra före det osäkra och när jag öppnade dörren hörde jag en bil svänga in på gatan. Det var Tomas, och han bromsade in framför min uppfart och klev ur bilen. Jag skrattade till när jag såg honom.
– Jaså, du ville inte heller springa på stan i servitörskläder?
Tomas hade en grå munkjacka utanpå de beordrade kläderna. Han skrattade också.
– Helvete heller! Pingvinutstyrseln får andra stå för.

Vi började gå mot Maries hus och väl framme vid dörren ringde vi på. Marie öppnade och fyrade av ett bländande leende när hon såg att det var vi.
– Välkomna! Kom in – köket ligger därborta!
Hon skrattade och pekade på köksdörren.
– Ni får husera där inne bäst ni vill medan jag gör mig i ordning.
Marie hade ett par svarta jazzbyxor och en vit- och rosarandig tight top på sig, och hade satt upp håret i en hästsvans. Jag hade alltid varit lite småsugen på henne och att se henne i de där åtsittande kläderna gjorde inte saken bättre. Efter att vi hängt av oss ytterkläderna följde jag henne med blicken när hon gick till sitt sovrum och stängde dörren efter sig.
– Skärp dig nu för fan! sa Tomas och knuffade mig i ryggen. Dra in tungan och kom och bejaka din manlighet med mig i köket, istället.
Han flinade brett mot mig och jag flinade tillbaka. Jag såg på honom att vi hade tänkt på precis samma sak när Marie hade gått iväg. Jag tröstade mig med att hon skulle se om möjligt ännu bättre ut när vi såg henne igen.

Så började vi göra i ordning allt i köket. Tomas hade förberett det mesta hemma, så det var egentligen bara att börja värma på det som skulle värmas på, och duka och göra i ordning det rent praktiska. Tiden gick ändå ganska snabbt och till slut kom Marie ut igen, sminkad och uppklädd. Nu hade hon en kort svart kjol och en djupt urringad vit blus med silverränder och en massa extra tyg på ärmarna som fladdrade för varje steg hon tog. När hon klev in i köket kände jag doften av hennes parfym. Det luktade friskt, precis lagom mycket. Marie hade en förmåga att kombinera stil och nästan djurisk sexighet, och det gillade jag.
– Mmm, det luktar underbart gott! sa hon och böjde sig fram över spisen för att titta i kastrullen.
Jag stod bredvid och hade full insyn i hennes urringning när hon böjde sig framåt. Jag gissade att hon hade D-kupa, och det syntes på hennes klädsel att hon definitivt var nöjd med sina bröst.
– Om det smakar lika gott som det luktar, så kommer det bli en perfekt middag, sa hon och log mot mig och Tomas.

Så ringde det på dörren. Utanför stod två av hennes gäster, och medan Tomas och jag fortsatte våra bestyr i köket hörde vi hur de kramades med Marie ute i hallen. Strax efteråt anlände ytterligare tre, och jag började hälla upp välkomstdrinkarna och ställde glasen på en bricka som jag bar ut i vardagsrummet, dit tjejerna nu hade förflyttat sig.
– Wow! Men titta här! utbrast en av tjejerna när hon såg mig komma in med drinkarna.
Hon log mot mig med hela ansiktet och de andra tjejerna utropade också sin glädje när de såg vad den första tjejen hade sett. Jag ville så gärna tro att det var mig de hade blivit glada över att se, och inte bara drinkarna, och att döma av leendet jag fick från den första tjejen hade jag nog i alla fall lite rätt.
Jag brukar sällan behöva skämmas för mitt utseende. Jag tränar sex pass i veckan och har lyckats skaffa mig en kropp som jag är ganska nöjd med. Så umgänget med tjejer är om inte enkelt så i alla fall någorlunda framgångsrikt, om man säger så.

Jag passade på att studera gästerna medan de tog för sig av drinkarna och jag gillade verkligen det jag såg. Mina fördomar om att snygga tjejer ofta har snygga tjejkompisar stärktes, för de såg verkligen bra ut allihop. Den första tjejen som hade lett mot mig var en lång och smal brunett, som hade förstärkt sin längd genom att klä sig i en lång, åtsittande svart klänning. Det syntes på henne att hon tränade regelbundet, för hon var smal på ett vältränat sätt.
Det ringde på dörren igen och den sista tjejen anlände. När även hon hade klivit in och försett sig med en drink, klingade Marie lite lätt i sitt glas.
– Det här är Stefan, sa hon och pekade på mig. Han och Tomas som är i köket kommer att vara våra servitörer i kväll.
Tomas tittade ut från köket och log mot tjejerna, och de gav ifrån sig en liten spontan applåd för vår skull. Det märktes på dem att de flesta hade fått i sig en del redan innan de kommit dit.
Den långa mörka tjejen kom fram och hälsade på mig.
– Jag heter Elina, sa hon och log igen.

Då ropade Marie att de skulle sätta sig, och jag gick ut i köket tillsammans med Tomas och vi började servera maten. Tjejerna åt, pratade och skrattade och ju längre kvällen gick, desto grövre blev samtalsämnena och desto fler kommentarer och flirtiga blickar fick både Tomas och jag. Och jag var förstås inte sen att hänga på. Det är ju inte varje dag man får total uppmärksamhet av sju underbart snygga tjejer. Jag la handen på axeln på Marie när jag fyllde på hennes vinglas, och medan jag hällde kände jag hennes hand på min rumpa.
– Ni är så fina i dag! sa Marie och tittade upp på mig.
– Du är inte så himla pjåkig du heller, svarade jag med ett flin.
Hon skrattade högt och knep ett hårdare tag om min rumpa.

– Gud! Nu måste vi dricka shots! utbrast en ljus, lite kortare tjej som satt bredvid Elina.
De andra tjejerna skrek skrattande sitt bifall och Marie reste sig och gick till barskåpet. När hon kom tillbaka med flaskan flinade hon lurigt.
– Det finns inga glas, utan vi blir tvungna att använda nåt annat.
Hon tog tag i armen på Tomas som stod närmast.
– Ta av dig skjortan, beordrade hon och vände sig mot de andra. Nån glädje ska vi väl ha av våra servitörer, så vi ska dricka det från deras bröst.
Tomas och jag tittade på varandra och skrattade. Han började knäppa upp sin skjorta och jag gjorde samma sak. Till slut stod vi båda där i bar överkropp, och tjejerna jublade och applåderade.
– Vem vill börja, frågade Marie och höll upp flaskan över sitt huvud.
– Linda kom med förslaget, så hon får börja! sa en av tjejerna och pekade på den lilla ljusa.

Hon skrattade, reste sig upp och gick fram till Marie som just höll på att hälla sprit över Tomas bröst. Han böjde sig bakåt när hon hällde och Linda tog tag om hans midja och slickade glupskt i sig vätskan på hans mage och bröst. Hon slickade omsorgsfullt längre och längre upp och avslutade med att häva sig på tå och kyssa honom djupt, medan de andra tjejerna skrek och jublade. Marie gick över till mig och tittade uppfordrande på de andra tjejerna som fortfarande satt vid bordet. En av tjejerna knuffade till en annan tjej, som skrattande reste sig och kom fram till mig. Marie hällde spriten över mig och jag ryckte till när den kalla vätskan träffade min hud. Tjejen som hade kommit fram började långsamt slicka min mage och smekte mig samtidigt upp över magen och bröstet medan hon slickade allt längre upp. Så avslutade även hon med att kyssa mig. Hon var bra på att kyssas och hon tryckte sig samtidigt mot mig så att jag kände hennes kropps alla konturer genom hennes kläder.

De andra tjejerna jublade igen, och när turen återigen gick till Tomas hade hämningarna släppt hos tjejerna. Nu hade de sett hur de två första hade gjort och den tredje tjejen hade redan börjat kyssa Tomas runt naveln när Marie höjde flaskan. Tydligen var hon ute efter att försöka överglänsa de två första. Hon brydde sig inte så mycket om att få i sig så mycket utan koncentrerade sig på att låta tungspetsen glida uppför kroppen på Tomas. Så kysste hon honom på halsen och tog sedan om hans nacke och lät sina läppar möta hans.
När det var min tur igen reste sig Elina och tittade mig djupt i ögonen medan Marie såg till att jag blev blöt igen. Elina böjde sig ner och slickade min mage och tog ett fast grepp om mina skinkor medan hon snarare kysste än slickade mitt bröst. När hon stod rak framför mig tryckte hon sig mot mig utan att släppa greppet om skinkorna, och gav mig en djup och blöt kyss. jag tog om hennes midja och besvarade kyssen och vi kysstes glupskt medan de andra tjejerna skrattade. Till slut släppte vi taget och under tiden hade de två kvarvarande tjejerna samarbetat om att slicka Tomas ren från en ny skvätt ur flaskan.

– Nu är det bara Marie kvar! sa Linda och tog flaskan ur hennes hand. Men du ska inte slicka från bröstet! Som värdinna i kväll har du förstås rätt att ta det från en ännu trevligare plats.
Linda tittade på mig.
– Ta av dig byxorna!
De andra tjejerna skrek av skratt och Marie log lite generat och tittade på mig. Jag besvarade hennes frågande ansiktsuttryck med en blick som sa att det var okej. Faktum var ju att det var precis det jag alltid hade velat, även om inte sprit och sju personer i publiken hade varit en del i mina fantasier. Men det får man bjuda på.
Jag började knäppa upp skärpet och byxorna och lät dem till slut falla ner mot fotknölarna. Jag klev ur dem och stod i bara kalsongerna. Nu kände jag hur kuken började växa när jag insåg vad som faktiskt skulle hända.
– Kalsongerna också! beordrade Linda och pekade på mina boxers.
Jag tog tag i linningen och gjorde en liten dramatisk paus innan jag drog ner dem. Tjejerna jublade när kalsongerna föll till golvet och min nu halvstyva kuk sprätte ut rakt mot Marie som hade gått ner på knä framför mig. Linda sträckte fram handen med flaskan i och började långsamt hälla över min kuk. Marie tittade upp på mig medan hon sträckte ut tungan och lät tungspetsen snudda vid mitt ollon. Hon la händerna på mina ben och sög in ollonet i munnen.

Jag bet mig i underläppen när jag kände hennes varma mun runt min kuk, och hon började suga mig med långa rörelser. Hon tog in så mycket hon kunde i munnen för att sedan långsamt och försiktigt låta kuken glida ut centimeter för centimeter tills hon bara hade läpparna mot ollonet.
Så tog hon tag om den med ena handen och började runka. Jag hade vid det här laget fått fullt stånd och min andhämtning blev allt snabbare ju mer upphetsad jag blev. De andra tjejerna runt omkring hade tystnat efter ett tag och stod nu storögt och såg på när Marie sög mig. Till slut insåg Linda orättvisan i situationen.
– Men Tomas, då? sa hon och pekade på honom. Vem tar hand om honom?
– Det ordnar vi, sa en av de tjejer som hade slickat honom samtidigt.
Hon och hennes kompis började klä av Tomas, som inte gjorde något motstånd utan snarare hjälpte till att få av byxor och kalsonger så fort som möjligt. Jag tittade på Tomas och när han mötte min blick flinade han eftersom han såg hur kåt jag var. Samtidigt hade den ena av de två tjejerna gått ner på knä framför honom och tog ett stadigt tag om hans kuk och började runka den. Han flämtade till och blundade när han njöt av hennes behandling.

Under tiden hade Marie fortsatt att suga och runka min kuk och det var precis så skönt som det hade varit i alla de fantasier jag haft om att knulla med henne. Så kom Elina fram till oss och samtidigt reste sig Marie upp och de började båda klä av sig. En av de andra tjejerna stod intill oss och följde alla våra rörelser med en uppmärksam och glansig blick. Jag kunde inte slita blicken från Marie när hon klädde av sig, för hon avslöjade mer och mer av en vältränad och kurvig kropp och när hon lät behån falla var min kuk så styv att den stod som ett spett rakt upp och bara längtade efter att få komma in i henne. Elina hade också fått av sig allt utom trosorna och hennes kropp var verkligen slimmad och slank, och jag böjde mig fram och kysste henne djupt samtidigt som jag lät min hand glida uppför hennes mage och över hennes bröst. Jag kupade handflatan över bröstet och kände hur hennes bröstvårta kittlade mot min handflata. Samtidigt tog hon om min kuk och drog bestämt men försiktigt i den, och jag njöt av att känna hennes svala hand runt min styva stolthet.

Marie hade nu fått av sig trosorna och avslöjade en välansad fitta med ett långsmalt fält av hår över venusberget. Hon lät sin ena hand glida ner mellan sina ben och långfingret försvann in mellan blygdläpparna när hon började smeka sig själv. Jag släppte Elina, som också hon tog av sig trosorna, medan jag böjde mig ner och tog in Maries ena bröstvårta i munnen. Hon stönade till när jag lät tungan virvla runt den och hon la sin lediga hand på min nacke. Jag smekte hennes bröst medan jag fortsatte behandlingen av bröstvårtan. Min andra hand tog ett fast tag runt hennes ena skinka. Hennes stönanden övergick till flämtningar och till slut tog hon tag i mitt huvud och reste mig upp. Hon höll händerna på var sin sida av mitt ansikte och såg mig djupt i ögonen.
– Jag vill ha din kuk i mig, sa hon och tog tag om kuken och smekte den.
Jag gick runt bakom henne och när hon förstod att jag ville knulla henne bakifrån böjde hon sig framåt och tog stöd mot bordet. Jag smekte hennes höft med ena handen medan jag styrde kuken rätt med den andra. Vi flämtade båda två när min kuk gled in i hennes fitta och jag tryckte långsamt in hela min längd i henne innan jag började knulla henne. När jag ökade takten böjde jag mig fram över hennes rygg och la mina händer på hennes underbara bröst. Jag kysste henne i nacken medan jag njöt av att känna hennes varma, fuktiga fitta krama min kuk när den gled ut och in i henne. Hon andades häftigt och kunde inte hålla tillbaka ett par små skrik, när hennes kåthet blev allt starkare. Hon darrade i hela kroppen och jag kände hur hennes fitta kramade allt hårdare runt kuken.

– Guuuud vad du är skön! stönade hon och kastade med huvudet.
– Jag har längtat… flämtade jag. Så jäkla mycket…
– Du gör mig så kåt! väste hon mellan flämtningarna. Jag… kommer!
Hennes kropp stelnade till och hon gav till ett långdraget stön när orgasmen spred sig genom henne. Det var nästan omöjligt att hålla tillbaka utlösningen när hennes fitta klämde åt runt min kuk. Hon darrade kraftigt medan det gick för henne, men efter en stund började hon slappna av. Hon la sig ner på bordet och jag drog ut kuken ur henne och vände mig mot Elina. Hon stod nära mig och hade smekt mig över ryggen medan jag knullade Marie. Nu omfamnade vi varandra och kysstes glupskt medan vi tryckte oss mot varandra.

Samtidigt såg jag hur Tomas hade börjat knulla en av de andra tjejerna. Hon låg på rygg på golvet med Tomas mellan sina ben, medan den andra tjejen satt över hennes ansikte och blev slickad. Linda var på väg att få av sig sina kläder bredvid dem, för att även hon få njuta av Tomas kuk.
– Jag vill rida dig, sa Elina till mig.
Jag drog fram en av stolarna och satte mig på den, och Elina grenslade mig medan hon styrde min kuk rätt. Min blick var som fastnaglad på hennes helrakade fitta som gled längre och längre ner över min kuk. När hela kuken var inne satte hon sig tillrätta och böjde sig fram och kysste mig. Jag besvarade hennes kyss och smekte hennes lår och höfter. Mina händer sökte sig upp till hennes bröst och när de nådde fram la Elina sina båda händer på mina och hjälpte mig att smeka henne över brösten. Så började hon rytmiskt röra sitt underliv fram och tillbaka, och gned sin klitoris mot mitt blygdben.

Bredvid oss stod den tredje tjejen och tittade storögt på oss. Hon hade nu sin hand innanför sina byxor och trosor, och genom tyget kunde man se att hon målmedvetet smekte sin fitta med snabba rörelser.
Elina ökade nu takten och jag hade fullt upp med att låta bli att komma. Hon hade en underbar teknik med höfterna som gjorde att det var skönare för mig än jag någonsin upplevt med någon tjej som ridit mig, och det var tydligen skönt även för henne, för hon böjde huvudet bakåt och flämtade stötvis mot taket. Hennes grepp om mina händer på hennes bröst hårdnade och hon gnydde av njutning när hon ökade takten.
– Ååååh! Det är så underbart att ha dig djupt inne i mig, stönade hon och såg mig i ögonen.
Jag log sammanbitet mot henne.
– Det är jäkligt skönt för mig också, svarade jag. Snart kan jag inte hålla mig längre!
– Jag vill se dig spruta, sa Marie som nu hade rest sig och stod bredvid med en hand på Elinas rygg.
Marie och den tredje tjejen smekte sig båda mellan benen och det var uppenbart att båda två var nära att få orgasm. Men inte lika nära som Elina, som spände hela sin kropp i en båge bakåt och nästan skrek, när hon översköljdes av en rejäl orgasm. Jag höll om hennes midja för att hon inte skulle falla bakåt och hennes tighta kropp var stenhård i mitt grepp. Hon satt stilla på mig medan det gick för henne och ett hårt bett i min egen underläpp var enda anledningen till att jag lyckades hålla tillbaka sperman.

Så drog hon några snabba djupa andetag och mötte min blick. Hon såg helt utmattad ut.
– Gud, vad underbart! flämtade hon och log matt.
Samtidigt gick det för både Marie och den tredje tjejen, när de hade sett hur Elina hade njutit. De flämtade och höll andan om vartannat, och Marie tittade mig djupt i ögonen med en upphetsad blick. Det blev för mycket för mig. Nu kunde jag snart inte hålla mig längre.
– Nu måste jag få spruta, sa jag, och Elina reste sig på darriga ben och jag följde efter. Marie gick ner på knä framför mig och började suga min glansiga kuk med snabba, målmedvetna drag. Jag blundade och kände att jag var på gång nästan direkt.
– Mmmmh, nu kommer jag! varnade jag när jag kände kittlingarna i mellangärdet.

Marie drog ut kuken ur munnen och runkade den framför sig. Kuken svällde och svällde tills jag till slut exploderade framför Marie och nästan dränkte henne när spermastrålarna började flöda ur kuken. Den första for iväg upp i pannan på henne och den andra stänkte på Elina, som hade ställt sig tätt intill Marie och fick det på brösten. Tredje strålen sprutade rakt på Maries bröst, eftersom hon riktat kuken mot dem när jag hade börjat spruta. Det svartnade nästan för ögonen på mig, och hon fortsatte att runka mig medan jag darrade och flämtade av njutning, och med sin lediga hand smetade hon ut sperman över sina bröst. Elina gjorde samma sak med det som hade hamnat på henne, och så hjälptes de båda åt att slicka och suga min kuk ren från de sista dropparna.
När jag började återfå sansen såg jag att även Tomas var på väg att komma. Han knullade Linda bakifrån och de två andra tjejerna stod på varsin sida om honom och smekte både honom och Linda. Tomas knep ihop ögonen och stönade högt, och så drog han ut kuken och sprutade sin sats långt upp över Lindas rygg. När han sprutat la han kuken mot Lindas stjärt och flämtade. De båda tjejerna bredvid smekte över Lindas rygg och stoppade sedan sina fingrar i munnen för att smaka på Tomas sperma.

Till slut var vi alla helt utpumpade, och sjönk ihop på golvet. Mitt medvetande började vakna igen, och jag började inse vad jag just varit med om. Jag hade inte bara fått knulla med Marie, som jag hade drömt om alldeles för länge, jag hade även fått knulla hennes väninna – medan flera av hennes andra kompisar tittat på. Jag insåg att detta var ett minne jag kunde leva mycket länge på.
Marie reste sig och gick naken ut i badrummet för att torka av sig sperman. Efter en stund kom hon tillbaka med några handdukar som hon delade ut till dem som behövde.
– Vilka fantastiska servitörer du hade fått tag på, sa Linda medan hon fick hjälp att torka sperman från sin rygg.
De andra tjejerna skrattade instämmande. Tomas och jag såg på varandra och flinade matt.
– Vad skulle vi slita i köket med efterrätten för, när vi redan hade en bra efterrätt, sa Tomas och skrattade.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *