Skön sex ute…

Jag fick kontakt med dig från nätet och vi har pratats vid några gånger, njutit av varandras röster och tankar men aldrig träffats. Vi har stämt träff och sitter och pratar på en parkbänk längs en promenad stig. Vi pratar om allt men det är svårt att koncentrera sig, båda längtar vi så efter att få röra den andres kropp. Du är sexig i din sommarklänning, och ditt nakna ben ser allt för inbjudande ut. Det är som om en stöt går mellan min hand och ditt knä, en stöt som snabbt löser upp våra hämningar. Din hud längs låret känns len och mjuk när handen långsamt följer benet fram till kanten av slitsen. Jag kysser dina läppar och du besvarar mig ivrigt, våra tungor dansar snabbt och hett med varandra. Min hand letar sig in under klännings tyget och du stönar lätt när mina fingrar når sitt mål. Jag känner hur fuktig du är och mitt finger glider lätt i din hala skåra.

Under en sekund av sans och vett så inser vi var vi är någonstans och flyttar oss snabbt där ifrån, vi hittar en undanskymd glänta med mjukt skönt gräs att ligga på. Du överaskar mig den här gången genom att börja knäppa upp mina byxor. Dina händer är sköna och du känner hur jag växer i din hand när du berör mig. Jag blundar och njuter när jag känner din varma sexiga mun reta min kropp, din heta nyfikna tunga som utforskar mina känsliga punkter. Du vet att jag inte kan hålla mig så länge men du vill se, du tittar på mig med ett sexigt illmarigt leende samtidigt som dina händer smeker mig rytmiskt över det styva skaftet. Din tungspets retar ollonet och du suger lätt på det. Du håller ett stadigt grepp om skaftet och för den in och ut ur din mun. Du känner att det går för mig vilken sekund som helst nu och runkar skaftet några extra kraftiga gånger. Du hör hur jag stönar njutningsfullt och känner hur kuken pumpar ut sina safter. Med kåta glansiga ögon ser du på när strålarna skjuter ut över gräset.

Jag ler ett skälmskt leende, nu är det min tur att ge igen. Du lutar dig tillbaka och bara njuter när mina händer knäpper upp din klänning. Jag låter min tunga letar sig ner från din halls, ner över din mjuka hud. Cirkulerar runt dina svullna vårtor, jag retar dom lite med tungan innan jag girigt suger in dom i min varma mun. Det tänder mig att höra hur du andas häftigare och hur dina stön blir alt ljudligare. Jag rör mig ner över magen och tungan leker lite med din navel.

Dom varma solstrålarna smeker oblygt våra nakna kroppar, äntligen letar sig tungan fram till dina fuktiga heta läppar. Jag retar dig en stund med en virvlande tunga och jag njuter av den heta smaken av din lust. Du kan känna mitt finger pressa sig in i dig samtidigt som min tunga fortfarande dansar över din hala känsliga hud. Du är så kåt nu dina fingrar glider genom mitt hår och jag känner dina naglar borra sig in i min nacke när du pressar mitt ansikte mot ditt hungriga sköte.

Jag är lika kåt och kan inte vänta längre, jag lägger mig på ryggen och låter dig sätta dig ovanpå mig. Det känn så skönt när du långsamt glider ner över skaftet. Dina hala muskler som masserar mig skönt och rytmiskt. Mina händer rör sig över din mage och smeker dina mjuka bröst som gungar framför mig. Du lutar dig bakåt i njutning medan jag har full insyn och ser hur jag glider in och ut ur dig.

Vi tumlar runt i gräset och du blir liggandes på sidan, jag ligger bakom dig och du känner mitt stånd pressa mot dina skinkor. Du får tag om mitt skaft och styr villigt in mig i din värme igen. Vid varje stöt jag gör känner jag din hand smeka mitt rakade skinn, dina naglar som klöser runt kulorna. Jag njuter av varje drag och min takt styrs av din hand.

Jag låter min styva kuk glida ur dig bara för att i nästa sekund tränga djupt in i dig igen. Mmm, jag njuter av ditt varma sköna sköte och jag börjar röra min kuk in och ut ur dig. Dina muskler masserar mig så skönt. Jag känner hur nära jag är nu och ökar min takt samtidigt som min hand masserar och knådar dina bröst. Jag andas tungt i ditt öra när jag känner hur orgasmen tar fart ända från roten och säden pressar sig genom mitt pulserande skaft och fyller din hungriga fitta. Du vrider dig själv i orgasmens kramper när min kuk sprutar dig full.

Utmattade ligger vi bara kvar och njuter av efterdyningarna och dom sköna varma solstrålarna som smeker våra kroppar. Jag ligger fortfarande bakom dig och har dig i ett tätt famntag, du hör hur min andning långsamt återhämtar sig. Ingen av oss vill röra sig men platsen vi valt var inte så undanskymd som vi först trodde när vi hamnade där i stridens hetta….

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *