Söt o Charmig Toyboy för mys

Hej!
Jag är en snygg, glad, trevlig mogen tjej som söker en charmig Nordisk singelkille i Sthlm på runt 20år att umgås med. Allt ifrån drinkar på stan till mysiga hemmakvällar.
I sängen är jag oblyg, aktiv och omättlig och söker någon som matchar att ta hand om.

Skicka en presentation om dig, tex vad du sysslar med, bor, hur lång du är, hur lång du har 😉

Ser fram emot ditt gulliga svar här sötis!
kram

hitta kompisknull

2 reaktion på “Söt o Charmig Toyboy för mys

  1. Hej,

    Jag är intresserad av dig helt klart. bor i gbg Åker ofta till stockholm osv blabla , 19 år . 186 lång. 15 cm kuk slak osv. Vill gärna skriva med dig

  2. Iallafall bor jag här i stockholm om du vill ses och mysa:) jag är 194 lång vältränad och väer 76kg jag kan skicka bilder men då måste du svara mig först så jag vet, jag har även 21 cm kuk om det spelar rol i dina ögon. annars är jag en snygg och trevlig kille som gillar att festa och umgås. hör av dig /kram Simon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *