sugen på kuk…

F4Q1i9GJag är riktigt sugen på kuk. Jag vill ha den både i munnen och fittan. Vad du har för ursprung eller om du är tjock eller smal kvittar, så länge du har en hård knullig kuk som kan spruta flera ggr om.  Jag kanske inte är världens snyggaste tjej, men jag har inte heller världens högsta krav på killar. Jag vill ha mycket sex och jag vill ha roligt helt enkelt. jag kan tänka mig att prova sex med flera samtidigt. På midsommarafton hade jag faktiskt tjejsex för första gången i mitt liv, vilket var en väldigt annorlunda och häftig upplevelse. Trots regnet kom jag och två av mina tjejkompisar i stämning efter några glas rosevin, vi bastade och började leka med varandra, det hela ledde till en het sexorgie och denna bild togs på mig när gästerna gått så att säga. Visst tycker jag sex med killar kan vara bättre ändå, men jag har nog aldrig kännt mig så tillfreds som efter sex med tjejerna, tungorna var överallt fingrarna med, och joo tror att det stämmer det man brukar säga om att tjejer vet hur en fitta ska slickas då de vet hur det ungefär känns då de själv har en fitta mellan benen. Jag vill iaf inte genom detta blogginlägg träffa någon tjej, tjejsex har jag redan tillgång till så vill enbart träffa killar, killar som inte är svartsjuka över att jag kommer ha tjejsex framöver då och då oavset om jag träffar kärleken lr bara ett engångsligg här på bloggen. jag hoppas på massa killar som tar kontakt iaf så jag själv kan välja och vraka vilka jag svarar.

hitta kompisknull

5 reaktion på “sugen på kuk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *