Tatuerad brutta här

Tjejer_med_tattoos (24)En lite tuffare typ av tjej här med både tatueringar och piercingar. Jag har dels de tatueringar och piercings ni kan se på bilden, sen har jag några piercings och även en liten tatuering på ett intimt hemligt ställe som du inte får se förräns du får ner mig i säng. =) För hoppas du förstår att det är därför jag är här på bloggen? Jag visar upp min vågade bild i hopp om att någon blir tillräckligt tänd för att våga ta kontakt med mig, och våga mer än att prata /chatta som de flesta verkar göra. Jag vill träffas och ha massor med skön sex med dig! Jag tror du inte är äldre än 40 år, att du är charmig och kåt. Jag har haft lite otur med killar på sistone och vore bara så skönt att träffa en charmig knullkåt kille som mer än gärna också får se bra ut. Men viktigast av allt är att du har en hård kuk och att det du säger på första dejten liksom fungerar.

Fördel om du tänder på tatueringar och piercings då jag har ganska många, lär ju inte funka så bra om de gör dig avtänd. För mig själv är det inte så viktigt om en kille har tatueringar eller piercings men visst kan det vara läckert! Min ryska tjejkompis Sexiga olga” Gjorde nyligen en stor tattoo kring musen, som alla killar bara verkar älska, detta är något jag funderar p åatt göra, alltså tatuering på musen, men självklart ett eget mönster en placerar den inte på samma sätt som hon.

Tror du att du skulle kunna ha roligt med mig en helg i Stockholm? Eller kanske på annan plats i landet? Skriv lite om dig själv, vad du gillar inom sex, varför du vill träffa en tatuerad tjej som mig, och vad du har att erbjuda mig? Varför ska jag välja att träffa dig, självsäkra killar går klart före i kön =)

hitta kompisknull

En reaktion på “Tatuerad brutta här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *