Tjej öppen för förslag!

bild2

Hej en glad ung tjej som är öppen för olika förslag! både sex och att bara umgås! Mina krav är dock är att du inte är över 40 år och är helt vältränad. Skriv lite om dig och vad du skulle kunna tänka att göra med mig så svarar jag.
Inga meddelanden som innehåller endast ”hej vgd?”

hitta kompisknull

4 reaktion på “Tjej öppen för förslag!

  1. Hej, om du mailar mig så skriver jag gärna lite mer så kan vi höras vidare på någon chat o så. Jag är 34 år, hittar gärna på lite allt möjligt, både bus och mys 😉 Hoppas vi hörs!

  2. Jag är inte den som skriver i cirklar. Jag gillar din kropp på bilden starkt, du ser sjukt tight ut och jag skulle vilja knulla dig. Du söker en vältränad kille, jag är 24, tränar 6ggr i veckan och tävlar från och till i fitness. Hör av dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *