Triss i fönsterknull. ( Helt sann )

I lördags när jag som vanligt var ute med vovven på kvällsrunda såg jag en del trevliga saker.
Jag går förbi ett två våningshus med lägenheter på min runda. Och jag har sett en del aktivitet i dessa fönster förr, men denna kväll skulle komma att slå alla andra gånger. Jag såg att det lös i ett fönster och ljuset kom ifrån tv:n som stod på. Eftersom det är en bit upp såg jag inte vad som var på. Men jag såg en skugga på väggen som såg interessant ut. Den rörde sig upp och ner i ett lagom tempo. Stannade upp och tittade en lite stund. Då plötsligt reste sig någon där inne, det var en man. Han vände sig om och sjönk ner något samtidigt som han tittade ner. Strax var hans kropp i gungning fram och tillbaka. Han satte på någon bakifrån där inne, det var helt klart. EFter en lite stund avbröt han och reste sig upp, och efter reste sig en person till. Det var en tjej med ett par riktigt stora bröst. Dom var nakna båda två. Men säg den lycka som varar för evigt, dom släckte tv:n och gick ifrån rummet.

Jajja jag fortsätter väl min runda då.
Men jag hann bara ett par meter innan nästa uppenbarelse nådde mina öron. Eftersom hunden gått ut på gräset intill huset gick jag precis under fönsterna. Ifrån ett fönster som stod på glänt kom en strimma ljus ut under rullgardinen som inte var helt ner rullad. Där kom även ett välbekant ljud genom den lilla öppningen. Stannade upp och lyssnade. Jodå här var det sex för fulla muggar.
Jag hörde ett litet ummande och ett manligt stönande. Avsugning på g tänkte jag.
Jag tog mig en lite bit ut på gräset och eftersom här var en lite upphöjning kunde jag se vad som hände där inne. Jovisst hade jag gissat rätt. Efter en kort stund flyttade kvinnan upp en bit. att det var en kvinna såg jag nu på dom fina brösten som började guppa upp och ner i takt med att kroppen rörde sig. Så hölls det väl på ett par minuter innan kvinna föll framåt och försvann ur mitt synfält.

Hunden hade undertiden passat på att göra sina behov, så jag gick ut på gräset för att plocka upp efter honom. Och då kom jag under det där öppna fönstret igen. Det var tydligen inte slut på kvällsaktiviteten. Jag hörde kvinnan i sällskapet säga något till mannen. hade jag hört rätt? Sa hon – ta det försiktigt i början.
Jag spärrade upp öronen och lyssnade. Ett besvärat ohhhajj kom lite försiktigt ifrån hennes mun. Efter ett par oj oj oh oh kom ett utdraget ohhhhh försiktigt. Mannen hade nu börjat stöna ordentligt och jag kunde höra sängen som knarrade.
Jag hörde att någon rörde sig och sen kom knarrandet o stönandet tillbaka.
– Det är så skönt när du tar mig i baken bakifrån slank det ut genom fönstret.
Jag backade ett par meter och tittade in. Jo där stod en kille och matade på med bra hastighet bakifrån. Han ökade takten och drog sig plötsligt ur. Hans arm börjar rör sig och förstår att han sprutar över rumpan på kvinnan.

Lite kåt och omtummlad fortsatte jag min kvällsrunda. Eftre ett tag kommer jag börbi ett hotel med massor utav fönster utåt gångvägen. Tänkte inte så mycket på det, men det lös i ett par fönster rätt långt upp. Men det lös även i ett eller två fönster på bottenvåningen som ligger i en sänka. detta innebär att man har bra insyn till dessa rum. I det ena var inte gardinerna helt fördragna. Någon hade slarvat, eller?
Där inne såg jag en kvinna stå och håller på att ta av sig sin klänning. En brunett med fina former som dessutom har trevliga underkläder på sig visar det sig när den klänningen är helt av. Det är bh,string,höfthållare och strumpor allt i vitt. Det kommer fram en man och kramar henne. Jag ser händer som smeker naken hud och känner och klämmer på skaer som sticker ut. Mannen sätter sig på sängen och kvinnan faller på knä framför. Hon tar tag i kalsongerna och drar ner och av dom. Hon spiller ingen tid utan för läpparna nära kuken och börjar suga. Detta fortsätter en stund tills hon lägger sig ner på rygg i sängen. Nu är det mannes tur att inta golvet. Han för trosan åt sidan och dyker ner i fittan. Kvinnan ligger med benen uppdragna och mannen slickar för glatta livet. Han är dock inte lika tålmodig som kvinnan var på honom. Så efter en kort stund klivar han upp lite och måttar in kuken i brunetten. Här spills ingen tid vill jag lova. Han dunkar på i ett rasande tempo så att kvinnan åker fram och tillbaka på sängen. Och efter en inte allt för lång tid drar han sig ur och kvinnan sätter sig på knä på golvet och suger in hans kuk i munnen. Jag ser att mannen står med öppen mun och tittar i taket. Brunetten fortsätter att suga en liten stund, men låter snart den slaknande kuken lämna munnen. Hon tittar upp på mannen,slickar sig om läpparna reser sig och går in på toaletten.
Nu är jag så kåt att nu måste jag bara få utlopp för min kåthet. jag nästan springer hem. In i lägenheten,hoppar över att borsta tänderna. Kryper ner till min fru som ligger och halv sover. – Du, lyssna här säger jag. Berättar hela storyn och vi blev bara allt kåtare ju längre jag kom.

Kan bara avsluta med att säga. Det var ett härligt knull den natten.

hitta kompisknull

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *