Vill du ha sex med mig?

Aha dags att hitta någon skön ny knullkompis igen, mitt förra KK har nu hittat sig en tjej och det vi hadde tillsammans på helger är ny över….vill du ha hans plats? vad vill du göra med mig sexuellt? tänder du som jag på lite mer kinky saker? smisk ? BDSM ? wetsex? berätta så kan vi kanske prata enstund på msn eller i telefon…..

tillräckligt kurvig kropp för att få dig tänd och styv i byxan?…..

Ja ska jag behöva ligga här ensam utan att få kuk länge till? ….

alltid finrakad fitta och våt! lätt för dig att tränga in i…….

hårda tag bakifrån ;)me like!

hitta kompisknull

5 reaktion på “Vill du ha sex med mig?

  1. åhhh…. vet inte vad jag ska säga men jag är 17 år och drömmer om dig ! du är helt makalös, vilken kropp ! så jävla sexig, det finns inte !
    hör gärna av dig för jag skulle inte tveka att ha lite roligt cam2cam kanske?… vem vet 😀 PUSS !`

  2. Hallo där,du är helt makalöst sexig!!Har du lust o mötas?? är boende i Stockholm,men för dig kan man göra allt…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *