Vill gärna träffa någon


jag är en snygg tjej med stora bröst. Glad, social, med mkt humor. Bild finns på mig i de privata som man får se i fall jag tycker du e intressant. Vad söker jag då, en kille med klass stil o finess någon som kan uppföra sig, finns en del här som inte kan de, bara för att de e en sexsida så är de inte fritt fram att bete sig hur som helst i alla fall inte om ni vill ha kontakt med mig. Jag har skinn på näsan så jag kommer fräsa ifrån om jag tycker du förtjänar de. Men de jag söker e en trevlig charmig kille, så ni får mer än gärna höra av er om ni känner ni passar in på de. skriv till mig : sexkontakt

hitta kompisknull

En reaktion på “Vill gärna träffa någon

  1. känner att jag passar in perfekt 🙂 fastnade för din blick, den gjorde mig intresserad. vid svar så kommer de kort 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *