Vill hitta på bus på stranden!!!

jag naken på stranden

Nu är våren här, även värmen, nåja lite värme är det iallafall. Jag skulle vilja dejta en man som precis som jag vill busa på stranden i vår och sommar. Jag älskar att sola & bada naken, det underbaraste som finns, både spännande och pirrigt och en otrolig frihetskänsla. Jag vill busa mycket så du måste också vilja det *ler*. Jag har inga krav på nåt mer än att vi måste funka ihop med kemin och det tar vi reda på i mejlen och sen en träff IRL. Hör av dej så snackar vi vidare!

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

hitta kompisknull

3 reaktion på “Vill hitta på bus på stranden!!!

  1. hej hej på dig frestande bild på dig
    jag är skälv nudist och jilar busa på stranden har jort det några gånger tycker samma som du mycket spänade liger ofta nere i falster på nudist bad mycket fint ställer du borde besöka det nu till somaren kanske vi ses

    jag är 27 år kommer från malmö

  2. Hej skulle vilja prova på att busa med dig fast sommaren lider mot sitt slut har alldrig provat på naken bad men är nyfiken så om du vill lära uupp en gubbbe på 48 så hör avdig 0738055011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *